Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Baby spa Gelderland

Sparkle baby spa Winterswijk

In het Gelderse Winterswijk, vlak bij de Duitse grens, staat het prachtige pand van Sparkle. Hier komen ontspanning, wellbeing en gezondheid samen. In een heerlijk ontspannen, prikkelvrije en warme omgeving hebben we alle aandacht voor jou en komen jullie helemaal tot rust.

In de baby spa genieten baby’s vanaf 2 weken, samen met hun ouders, van alle voordelen (zowel fysiek als mentaal) van babymassage en floaten.

Voor mama’s (to be) hebben we speciale zwangerschapsmassages en magnesium treatments.

 

Plan baby spa sessie bij Sparkle Gelderland

Je kunt kiezen uit twee type afspraken.

Sparkle Star is als je met één baby wilt komen. Kom je liever met je vriendin, (schoon)zus of collega óf heb je een tweeling? Kies dan voor Sparkle Family & Friends. We vullen dan twee babyjacuzzi’s voor jullie. Zo kunnen de babytjes tegelijk komen floaten (en voor de foto even samen in bad, kan natuurlijk ook). Hoe dan ook, onze baby spa sessies zijn altijd privé. Je bent dus niet met vreemde ouders en hun baby’s in onze spa.

Selecteer jouw keuze; kies de tijd en datum die jou uitkomt en vul vervolgens je gegevens in.
Heb je een cadeaubon en wil je een afspraak boeken? Klik dan hier. 

Ik heb een cadeaubon. Hoe kan ik boeken?

Helaas is het (nog) niet mogelijk online in te boeken met je cadeaubon.

We helpen je graag met inboeken via:

Geef je in je berichtje alvast aan dat je graag boekt voor onze baby spa in Winterswijk en eventueel ook alvast welke datum of dag je voorkeur heeft.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan natuurlijk ook! 

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Het enige wat je zelf mee moet nemen is (extra) voeding en een schone luier voor je kleintje. Omdat de meeste baby’s na hun spa sessie fijn in slaap vallen, is een lekkere pyjama of boxpakje voor je kindje ook altijd fijn.

Wij zorgen voor:

 • de neckfloat (veilig en gecertificeerd) met een schone hoes
 • een zwemluier
 • een zwembroekje
 • 100% natuurrubber badspeeltjes
 • een badcape
 • zachte hydrofielen
 • luxe voedende en pure Sparkle massageolie
 • een lekkere kop koffie of thee

Meer vragen? Bekijk onze FAQ (veelgestelde vragen) pagina. Of stuur ons een Whatsappje: 06 11 28 5174 of mailtje.

Op zoek naar een workshop babymassage? Wij geven regelmatig babymassage workshops. 

Benieuwd hoe andere ouders Sparkle baby spa hebben ervaren? Lees het hier.

Vaker naar de Baby Spa

Vanwege de positieve effecten die ouders zien bij hun baby, komen veel baby’s vaker dan één keer naar de Spa. Na één Baby Spa sessie merk je misschien al een verschil, maar na meerdere sessies zul je zien dat de positieve effecten voor je baby sterker worden én langer aanhouden.

We zien dit bij de baby’s die terugkomen, maar belangrijker horen ook van de ouders hele positieve ervaringen.

Baby’s die vaker komen ontwikkelen vaak een beter slaapritme, zijn rustiger en hebben minder last van overstrekken, krampjes, obstipatie en reflux.

We hebben daarom speciale kortingen als je vaker wilt komen met je baby. Je kunt hieronder jouw strippenkaart kopen. Hoe vaker je komt, hoe hoger de korting.

Als je een account aanmaakt, kun je gemakkelijk met jouw strippen een afspraak bij de baby spa in Winterswijk inplannen. Je hoeft alleen in te loggen en de afspraak in te plannen.

Voor de strippenkaarten geldt dat deze online alleen te boeken zijn voor de Sparkle Star sessies bij Sparkle baby spa in Winterswijk.

 
Heb je vragen? Stuur ons vooral een appje of mailtje. We denken graag met je mee.

Een origineel kraamcadeau

Op zoek naar een uniek en gewaardeerd kraamcadeau? Denk eens aan de Sparkle baby spa cadeaubon. Je geeft dan niet alleen ontspanning aan de ouders én de baby, maar de spa draagt ook bij aan de fysieke en mentale gezondheid van de baby. Sowieso is de beleving en bonding time in de spa een heel fijn cadeau voor de baby, maar ook voor de (aanstaande) ouders.

We kunnen je bon per post of per mail versturen, maar je mag hem natuurlijk ook komen ophalen (op afspraak) bij Sparkle Winterswijk (Bossesteeg 12).

Let op: deze cadeaubonnen zijn alleen in Winterswijk in te wisselen. Je kunt natuurlijk ook een cadeaubon voor onze baby spa in Emmen, Franeker of Groningen kopen.

Cadeaubon per post

 • Met aandacht ingepakt
 • Verzekerd verstuurd (we rekenen hiervoor 4,95, dit zit bij de prijs in)
 • Naar jou of de (aanstaande) ouders
 • Ongeveer 2-3 werkdagen na je bestelling in huis

Cadeaubon per mail

 • Binnen 5 minuten in je inbox
 • Opgemaakte mail in Sparkle style
 • Gemakkelijk en snel door te sturen per mail
 • Geen verzendkosten
 • Print hem zelf uit en verpak hem zelf op een originele manier

 

Cadeaubon ophalen in Winterswijk

 • Met aandacht ingepakt
 • Geen verzendkosten
 • Zelf op te halen aan de Bossesteeg 12 in Winterswijk
 • Let op: Tijdens de sessies kunnen wij de deur niet open doen. Stuur ons een mailtje of appje met wanneer jij de bon graag zou willen ophalen. Dan plannen we een afspraak in. 

 

Baby Spa Emmen

Route & parkeren

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Gelukkig zijn er op loopafstand diverse gratis parkeerplaatsen te vinden. Bijvoorbeeld de Blikbak, Wheme of Notaristuin. Dit is (allemaal) een kleine 5 minuutjes lopen naar de baby spa.

Routebeschrijving

Vanaf Doetinchem / Varsseveld

Rijd op de A18 vanuit Doetinchem richting Lichtenvoorde / Winterswijk. Vervolg naar de N18. Neem na Lievelde de afslaan en rechtaf naar de Grolsedijk, om vervolgens links af te slaan op de Gasteveldsdijk. Ga rechtsaf op de Groenloseweg (N319) en rijd door naar Winterswijk. Ga de volgende drie rotondes rechtdoor. Je rijdt nu op de Singelweg. Sla rechtsaf na de Vredensestraat, vervolg je weg naar de Zonnebrink en sla na 250 meter rechtsaf op de Willinkstraat. De Willinkstraat draait naar rechts en wordt de Wheme. Hier kun je gratis parkeren.

Vanaf Enschede / Haaksbergen

Pak vanaf Enschede de N18 richting Haaksbergen, Groenlo en Winterswijk. Volg na ruim 28 km de rechterrijstrook om de verbindingsweg N319 naar Groenlo/Winterswijk/Ruurlo/Zutphen te nemen. Sla rechtsaf naar de Winterswijkseweg (N319).  Ga de volgende drie rotondes rechtdoor. Je rijdt nu op de Singelweg. Sla rechtsaf na de Vredensestraat, vervolg je weg naar de Zonnebrink en sla na 250 meter rechtsaf op de Willinkstraat. De Willinkstraat draait naar rechts en wordt de Wheme. Hier kun je gratis parkeren.

Met het OV

Winterswijk heeft een station en is vanaf Arnhem en Zutphen te bereiken. Het station is ongeveer 5 tot 10 minuutjes lopen. Je loopt over de Spoorstraat tot de Wooldstraat. Daar ga je linksaf naar de Satinksplas. Vanaf hier loop zo je door naar de Bossesteeg. Hier vind je Sparkle baby spa.

Natuurlijk hebben we ruimte om je kinderwagen binnen te parkeren.

Sparkle baby spa logo
Baby spa Groningen
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

 

Baby spa Friesland
Dijkstraat 13

8801 LR Franeker

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

 

Baby spa Drenthe
Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

 

Baby spa Gelderland
Bossesteeg 12
7101 GE Winterswijk

06 11285174
winterswijk@sparklebabyspa.nl

× Whatsapp