Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Baby spa - Groningen - Emmen - Franeker - Winterswijk

Ontdek de Sparkle beleving

Ontspannen in een prikkelarme omgeving

Verlichting bij darmkrampjes, reflux en spierspanningen

Helpt bij een beter slaapritme

Altijd de spa voor jullie zelf

Baby spa: babymassage & floaten
Direct naar afspraak maken

Ultieme ontspanning voor jou en je baby

Sparkle baby spa

Een bezoekje aan Sparkle baby spa is niet alleen ontspannen en leuk. Babymassage en floaten hebben zowel fysiek als mentaal positieve effecten op jouw baby.

Heeft jouw baby klachten als reflux, onrust of eczeem? Dan kan één of meerdere bezoekjes aan Sparkle al verlichting geven. De baby spa heeft onder andere een positief effect op

Sparkle favicon

Obstipatie & darmkrampjes

Sparkle favicon

Slaapritme

Sparkle favicon

Reflux-klachten

Sparkle favicon

Overstrekken

Sparkle favicon

Coördinatie & balans

Sparkle favicon

Ontspanning

Baby’s vanaf 2 weken oud kunnen komen genieten van ultieme ontspanning in onze baby spa. We raden je aan niet te lang te wachten. Juist de kleine(re) baby’s hebben ontzettend veel baat bij en plezier in de spa. Ze geven zich gemakkelijker over aan het floaten. Daarnaast zijn de krampjes en obstipatie de eerste weken vaak heviger. Een Sparkle baby spa sessie kan dan echt voor verlichting zorgen.

 

Baby spa - Groningen - Emmen - Franeker - Winterswijk

Plan je sessie in

In onze exclusieve baby spa zullen jullie geen andere ouders tegenkomen. Dit vermindert het aantal prikkels voor je baby (maar ook voor jou!) aanzienlijk en hierdoor kunnen jullie (nog) gemakkelijker ontspannen. Zowel voor de massage als voor het floaten is ontspanning voor jou én je baby de basis om te profiteren van alle positieve effecten. Sparkle baby spa is niet voor niets uitgeroepen tot Baby Spa of the Year.

Baby spa cadeaubon - geef ontspanning & quality time

Baby spa cadeaubonnen

Het mooiste cadeau wat je ouders (to-be) en hun baby kunt geven is toch ontspanning, quality time en oprechte aandacht?

“een origineel en ontzettend waardevol kraamcadeau”

De Sparkle baby spa cadeaubon is een fantastisch cadeau voor babyshowers of als kraamcadeau.

Ontspanning, quality time en persoonlijke aandacht

Een bezoekje aan de baby spa

Elke spa sessie bestaat uit een babymassage, die je zelf aan je kleintje geeft, en floaten in warm, gezuiverd water. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we dit alles doen met de grootste zorg: voor de baby, hygiëne én veiligheid. Floaten en massage hebben het meest effect als je de prikkels zo laag mogelijk houdt. Onze spa-sessies zijn daarom altijd privé. Zo komen jullie allemaal sneller tot ontspanning en heeft de spa-sessie het meest (positief) effect.

Babymassage

Elke baby spa-sessie starten we met een heerlijke babymassage. Deze mag je zelf aan je kindje geven, onder begeleiding en aanwijzingen van ons. Omdat je de spa nooit deelt met andere (onbekende) ouders, kunnen we de massage heel goed afstemmen op jouw kindje.

  • Met zuivere, vegan Sparkle massageolie
  • Afgestemd op (de leeftijd van) jouw kindje
  • Door goede en rustige uitleg is dit thuis te herhalen

Floaten

Floaten is niet alleen leuk en ontspannen voor jou en je baby, het heeft ook tal van fysieke en mentale voordelen. In een speciale (extra diepe) babyjacuzzi kan je baby vrij bewegen en traint hij zijn spieren. Dit heeft een positief effect op onder andere reflux, de spierontwikkeling en de longinhoud.

  • Met veilige en gecertificeerde comfortabele neckfloat
  • Vers, schoon en gezuiverd water in de babyjacuzzi bij elke sessie (elke baby zwemt in zijn/haar eigen water)
  • Het water is verwarmd op lichaamstemperatuur
  • Chemicaliën- en chloorvrij
Sparkle favicon
Refluxklachten
Sparkle favicon
Obstipatie & darmkrampjes
Sparkle favicon
Slaapritme
Sparkle favicon
Bonding tussen ouder en kind
Sparkle favicon
Ontspanning
Sparkle favicon
Coördinatie & balans
SPARKLE OLIE
baby spa massage olie

Onze speciale Sparkle baby spa olie is een multifunctionele, vegan olie die de huid intens voedt. De olie is vrij van twijfelachtige stoffen als parabenen, siliconen, minerale oliën en sulfaten. We vinden het ontzettend belangrijk dat je op de huid (van je baby) smeert, niet alleen veilig is, maar ook écht wat doet voor de huid. Daarom werkt Sparkle samen met Oolaboo. Hét Nederlandse merk op het gebied van effectieve skincare. From Sparkle with love ❤

Wat anderen over ons zeggen

We kunnen natuurlijk nog veel meer vertellen over onszelf, maar vinden het veel belangrijker wat anderen van ons vinden.

Niet alleen de media en professionals, maar vooral onze lieve klanten. Want we doen dit voor jullie. Om jullie baby’s en jullie zelf ontspannen en blij naar huis te laten gaan, te helpen bij (kleine) klachten en om de ontwikkeling van jullie baby te stimuleren.

Hester


Vanmorgen gingen wij samen met onze dochter naar de Spa in Franeker. Wat een fijne ervaring was dat! We hebben zo genoten van ons meisje, ze was volledig ontspannen!

Van te voren wisten we ons niet zo goed een voorstelling te maken van het floaten, maar ik heb haar nog nooit zó ontspannen gezien! Prachtig! Een warm welkom, een lekker bakje koffie en een ontspannen sfeer in een warme, heerlijk ruikende ruimte, helemaal voor jezelf en je kindje.

Voor het floaten een heerlijke massage, en op een fijne manier kregen we uitleg over de massagetechnieken die je kunt toepassen bij een baby. Zeker een aanrader, mocht je opzoek zijn naar een ontspannen uitje met je zoon of dochter.

Ruben


Afgelopen zondag is onze zoon van 2.5 maand voor de eerste keer naar Sparkle gegaan en wat was hij blij en tevreden (en papa dus ook!).

Na binnenkomst begonnen we in alle rust met een babymassage onder uitstekende begeleiding. Onze zoon vond het merkbaar fijn, zelfs toen hij op zijn buik lag (wat hij normaal verschrikkelijk vindt) en zijn ruggetje gemasseerd werd.

Het floaten (met de bubbels aan!) was fantastisch, meneer hing lekker relaxed in het water en viel zelfs in slaap. Echt een aanrader voor alle (jonge) ouders!

Marieke


Meteen bij binnenkomst voelden we ons hartstikke welkom. Er hangt een heerlijk ontspannen sfeer, waarbij er alle aandacht is voor de baby.

Ook weet team Sparkle echt wat ze doen, ze luisteren en kijken goed naar de baby! Mats heeft eerst erg genoten van de babymassage, het wordt heel goed voorgedaan en uitgelegd zodat het het thuis ook kan blijven doen. Vervolgens mocht hij gaat floaten en wat vond hij dat fijn! Hij dobberde na de massage helemaal ontspannen in het water.

Bedankt voor de fantastische ervaring voor Mats en voor je kennis en kunde Dominique!

Celina


Vandaag onze eerste afspraak gehad voor een float sessie.

Een echte aanrader.

De locatie in Groningen is prachtig! Het is kleinschalig en mooi ingericht.

Aan alles is gedacht (badcape, zwemluier, ontvangst bordje met de naam van je kindje) en je hoeft zelf alleen een schone luier mee te nemen. Voorgaand aan het floaten geef je je baby eerst een heerlijke massage. Daarna begint het floaten.

Al met al een mooi quality time moment voor jou en je kindje.

Baby spa of the Year

Baby Spa of the Year

Onze baby spa is uitgeroepen tot Baby Spa of the Year door de Luxury Travel Guide.

Happy Service Award - Oei ik groei

Happy Service Award

Sparkle heeft de Happy Service Award ontvangen van het platform Oei, ik groei (bekend van de ‘Oei, ik groei’-boeken).

[instagram-feed]

  Contact

We'd love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.

10 + 2 =

Logo Sparkle mom & baby spa

Sparkle Drenthe

Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen

06 11830098
emmen@sparklebabyspa.nl

Sparkle Groningen

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl