Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Ultimate ûntspanning yn Frjentsjer

Sparkle baby spa Franeker

In een authentiek pandje in het prachtige Friese vestingstadje Franeker komen ontspanning, bonding en gezondheid samen. Baby’s vanaf 2 weken kunnen, samen met hun ouders, genieten van alle voordelen (zowel fysieke als mentaal) die Sparkle baby spa biedt.

Ervaar de ontspanning en geniet van jullie quality time tijdens de babymassage en het floaten.

 

Plan je afspraak bij onze baby spa in Franeker

Je kunt kiezen uit twee type afspraken.

Sparkle Star

babymassage & floaten

 • voor 1 baby
 • vanaf 2 weken t/m 9 maanden
 • privé sessie (geen andere ouders in de spa)
 • 69,50 euro

Sparkle Family & Friends

babymassage & floaten

 • 2 baby’s (elk in hun eigen babyjacuzzi)
 • vanaf 2 weken t/m 9 maanden
 • privé sessie (geen andere ouders in de spa)
 • 124,50 euro

Alle baby spa sessies zijn aan te vullen met onze magnesium treatment speciaal voor baby’s.

Heb je een cadeaubon? De code kun je invullen in stap 4 Overzicht van je afspraak, rechts onderin.

Je boeking is pas definitief na je bevestiging per mail. Wel op de bedankpagina gekomen, maar geen mail? Check je spam. Ook daar niet? Stuur ons dan een berichtje.

Geen beschikbaarheid op het moment dat het jou uitkomt, met meer baby’s komen of last minute boeken?
Stuur ons gerust een mailtje of een appje (06 42 56 2867). Misschien kunnen we wat schuiven in de planning en zo direct je afspraak plannen.

Hoe boek ik in met een cadeaubon?

Heb je een cadeaubon? De code op je bon vul je in in stap 4 Overzicht van je afspraak, rechts onderaan (onder de strippenkaarten).

Mocht je er toch niet uitkomen, we helpen je graag met inboeken via:

Geef je in je berichtje alvast aan welke datum of dag je voorkeur heeft.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan natuurlijk ook! 

Waarom kiezen voor magnesium?

Bij elke baby spa sessie is het mogelijk om een magnesium treatment als toevoeging te kiezen (in stap 2 Je bestelling klik je deze gemakkelijk aan).

Sparkle heeft samen met een magnesium arts en deskundigen gekeken naar de juiste vorm en dosering van de treatment. Er wordt gebruik gemaakt van zuivere en hoogwaardige magnesiumchloride.

Magnesium zorgt voor ontspanning, weerstand en helpt spierspanning te verminderen. Hierdoor kan je kindje beter slapen, is hij of zij rustiger en meer ontspannen.

Meer weten over de toevoeging van magnesium?

Je mag ons natuurlijk ook altijd een berichtje sturen, als je meer wilt weten of twijfelt.  Per mail of app (06 42 56 2867​)

Krijg ik korting als ik vaker kom?

Jazeker!

Je kunt namelijk eenvoudig in de widget een strippenkaart aankopen. Hoe vaker je wilt komen, hoe meer korting je krijgt per sessie.

Baby’s die vaker komen ontwikkelen vaak een beter slaapritme, zijn rustiger en hebben minder last van overstrekken, krampjes, obstipatie en reflux.

Natuurlijk kunnen we ook in de spa een strippenkaart voor je regelen.

Lees hier meer over de strippenkaarten

Mijn kindje heeft eczeem

Vanuit onze oorsprong als Skin & Health Clinic zijn we gespecialiseerd in de huid en huidproblemen. Dominique (founder van Sparkle mom & baby spa) is opgeleid als huidtherapeut en heeft ervaring met (baby’s met) eczeem.

We masseren met een ontzettend zuivere, voedende olie, welke door ons is ontwikkeld in samenwerking met biochemici, cosmetologen en dermatologen. Anders dan andere oliën is dit een droge olie met (voornamelijk) natuurlijke ingrediënten die je huid voeden en beschermen. Door de verschillende bestanddelen is deze in verschillende lagen van je huid actief. De olie bevat geen twijfelachtige stoffen als parabenen, minerale oliën en siliconen.

Het water in de babyjacuzzi’s is gezuiverd, dit is extra zacht voor de huid. We zien dat baby’s met huidproblemen een zachtere huid krijgen van een bezoekje aan de spa. Velen nemen de olie ook mee om thuis te blijven gebruiken.

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Het enige wat je zelf mee moet nemen is (extra) voeding en een schone luier voor je kleintje.

Omdat de meeste baby’s na hun baby spa sessie fijn in slaap vallen, is een lekkere pyjama of boxpakje voor je kindje ook altijd fijn.

Wij zorgen voor:

 • de neckfloat (veilig en gecertificeerd) met een schone hoes
 • een zwemluier
 • een zwembroekje
 • 100% natuurrubber badspeeltjes
 • een badcape
 • zachte hydrofielen
 • luxe voedende en pure Sparkle massageolie
 • een lekkere kop koffie of thee

Meer vragen? Bekijk onze FAQ (veelgestelde vragen) pagina. Of stuur ons een berichtje.

Vaker naar de Baby Spa

Vanwege de positieve effecten die ouders zien bij hun baby, komen veel baby’s vaker dan één keer naar de Spa. Na één Baby Spa sessie merk je misschien al een verschil, maar na meerdere sessies zul je zien dat de positieve effecten voor je baby sterker worden én langer aanhouden.

We zien dit bij de baby’s die terugkomen, maar belangrijker horen ook van de ouders hele positieve ervaringen.

Baby’s die vaker komen ontwikkelen vaak een beter slaapritme, zijn rustiger en hebben minder last van overstrekken, krampjes, obstipatie en reflux.

We hebben daarom speciale kortingen als je vaker wilt komen met je baby. Je kunt hieronder jouw strippenkaart kopen. Hoe vaker je komt, hoe hoger de korting.

Als je een account aanmaakt, kun je gemakkelijk met jouw strippen een afspraak bij de Baby Spa in Franeker inplannen. Je hoeft alleen in te loggen en de afspraak in te plannen.

Voor de strippenkaarten geldt dat deze online alleen te boeken zijn voor de Sparkle Star sessies bij Sparkle Baby Spa in Franeker.

 

Heb je vragen? Stuur ons vooral een appje of mailtje. We denken graag met je mee.

Een origineel kraamcadeau

Op zoek naar een uniek en gewaardeerd kraamcadeau? Denk eens aan de Sparkle Baby Spa cadeaubon. Je geeft dan niet alleen ontspanning aan de ouders én de baby, maar de Spa draagt ook bij aan de fysieke en mentale gezondheid van de baby. Sowieso is de beleving en bonding time in de Spa een heel fijn cadeau voor de baby, maar ook voor de (aanstaande) ouders.

We kunnen je bon per post of per mail versturen, maar je mag hem natuurlijk ook komen ophalen (op afspraak) bij Sparkle Franeker (Dijkstraat 13).

Let op: deze cadeaubonnen zijn alleen in Franeker in te wisselen. Je kunt natuurlijk ook een cadeaubon voor onze Baby Spa in Emmen of Groningen kopen.

Cadeaubon per post

 • Met aandacht ingepakt
 • Verzekerd verstuurd (we rekenen hiervoor 4,95, dit zit bij de prijs in)
 • Naar jou of de (aanstaande) ouders
 • Ongeveer 2-3 werkdagen na je bestelling in huis

Cadeaubon per mail

 • Binnen 5 minuten in je inbox
 • Opgemaakte mail in Sparkle style
 • Gemakkelijk en snel door te sturen per mail
 • Geen verzendkosten
 • Print hem zelf uit en verpak hem zelf op een originele manier

 

Cadeaubon ophalen in Franeker

 • Met aandacht ingepakt
 • Geen verzendkosten
 • Zelf op te halen aan de Dijkstraat 13 in Franeker
 • Let op: Tijdens de sessies kunnen wij de deur niet open doen. Stuur ons een mailtje of appje met wanneer jij de bon graag zou willen ophalen. Dan plannen we een afspraak in. 

 

Pand van mom & baby spa Franeker, Friesland

Route & parkeren

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren op het parkeerterrein Sint Martiniplantsoen of aan de Zuiderkade. Dit is (beide) ongeveer 3 minuten lopen naar de Baby Spa.

Routebeschrijving

Vanaf Heerenveen / Leeuwarden

Rijd op de A32 vanuit Heerenveen richting Leeuwarden. Volg bij Leeuwarden-Zuid de linkerrijstrook om in te voegen op de N31 richting Harlingen / Stiens / Leeuwarden. Neem afslag 20 Franeker en ga richting Franeker / Dongjum / Sexbierum. Neem op de rotonde de 3e afslag (N384). De volgende twee rotondes ga je rechtdoor. Sla linksaf naar de Noord. Vervolgens rechtsaf naar het Raadhuisplein en nog een keer links naar de Voorstraat. De Voorstraat gaat over in het Sint Martiniplantsoen. Hier kun je parkeren.

Vanaf Noord-Holland / Harlingen

Rijd op de A7 over de afsluitdijk. Neem afslag 15 Knooppunt Zurich-Zurich richting de N31. Ga verder op de N31 richting Harlingen. Ga bij afslag 19 Harlingen-Havens naar de N390 richting Harlingen-Havens / Midlum / Herbaijum. Neem de 3e afslag op de rotonde naar de Rijksweg. Deze gaat na 3 km over in de Harlingerweg. Sla vervolgens na de Kromme Gracht rechtsaf naar de Zuiderkade. Hier kun je parkeren.

Met het OV

Franeker heeft een station en is vanaf Leeuwarden en Harlingen te bereiken. Het station is ongeveer 5 tot 10 minuutjes lopen. Je loopt over de stationsbrug, daarna gelijk links. Je slaat de Dijkstraat in, aan het eind van deze straat vind je Sparkle Baby Spa.

Natuurlijk hebben we ruimte om je kinderwagen binnen te parkeren.

  Contact

We’d love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.

7 + 8 =