Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Sparkle Baby Spa Friesland

In het prachtige Friese Franeker kunnen baby’s tot 9 maanden terecht voor een ontspannen ervaring, die ook nog eens ontzettend goed is voor hun fysieke en mentale ontwikkeling.

Plan nu je afspraak

Selecteer jouw keuze; kies de tijd en datum die jou uitkomt en vul vervolgens je gegevens in.

Heb je een cadeaubon? Dan kun je helaas (nog) niet online reserveren. Je kunt ons dan het beste even Whatsappen of bellen om een afspraak te maken.

Je kunt kiezen uit twee type afspraken. Sparkle Star is als je met één baby wilt komen. Kom je liever met je vriendin, (schoon)zus of collega óf heb je een tweeling? Kies dan voor Sparkle Family & Friends. We vullen dan twee babyjacuzzi’s voor jullie. Zo kunnen de babytjes tegelijk komen floaten (en voor de foto even samen in bad, kan natuurlijk ook). Hoe dan ook, onze Baby Spa sessies zijn altijd privé. Je bent dus niet met vreemde ouders en hun baby’s in onze Spa. 

Je vindt Sparkle Baby Spa midden in het centrum van Franeker.

 

Lois - Franchiser Sparkle Baby Spa Franeker

Meet Lois!

 

Hi,ik ben Lois. Voor mij is Sparkle Baby Spa een droom die uitkomt. Als moeder van twee kinderen heb ik altijd al iets willen doen op het gebied van ontspanning en ontwikkeling voor baby’s. Toen de kans om franchiser te worden in Franeker voorbij kwam, twijfelde ik dan ook geen moment. 

Ik heb er ontzettend veel zin in om je baby en jou te mogen laten genieten van een Sparkle ervaring die je niet snel zult vergeten. Natuurlijk met de best mogelijke zorg voor gezondheid, veiligheid en geborgenheid.

Wil je graag meer weten over Sparkle Baby Spa? Op onze meest-gestelde vragen pagina, vertellen we je meer over hoe we jullie graag een ultieme Sparkle ervaring geven en over de voordelen van floaten en massage voor jouw baby.

 

Een origineel kraamcadeau

Op zoek naar een uniek en gewaardeerd kraamcadeau? Denk eens aan de Sparkle Baby Spa cadeaubon. Je geeft dan niet alleen ontspanning aan de ouders én de baby, maar de Spa draagt ook bij aan de fysieke en mentale gezondheid van de baby. Sowieso is de beleving en bonding time in de Spa een heel fijn cadeau voor de baby, maar ook voor de (aanstaande) ouders.

Let op: deze cadeaubonnen zijn alleen in Franeker in te wisselen. Wil je liever een cadeaubon voor Groningen kopen? Klik hier

Cadeaubon per post

We sturen de cadeaubon graag, natuurlijk leuk ingepakt, op naar jou of naar de (aanstaande) ouders. Omdat we de cadeaubonnen verzekerd versturen, vragen we hier een porto-vergoeding voor van 4,95. Dit is al in de prijs verrekend. Je kunt je bon ongeveer 2 tot 3 werkdagen na het bestellen verwachten. Natuurlijk wordt je bon leuk ingepakt.

Toch liever de cadeaubon per post ontvangen of zelf ophalen in Franeker?
> Per mail      > Ophalen in Franeker

Babyspa kraamcadeau cadeaubon

Cadeaubon per mail

Natuurlijk kunnen we je cadeaubon ook per mail versturen. Zo heb je binnen 5 minuten een prachtig, waardevol en origineel kraamcadeau in je mailbox. Je kunt je bon vervolgens gemakkelijk en snel doorsturen per mail. Op deze manier kun je er zelf ook een persoonlijk berichtje aan toevoegen. Of print hem uit en verpak hem op een originele manier. 

Toch liever de cadeaubon per post ontvangen of zelf ophalen in Franeker?
> Per post      > Ophalen in Franeker

Cadeaubon ophalen in Franeker

Woon jij in of rondom Franeker? Natuurlijk kun je de bon gratis bij onze Spa in Franeker ophalen. Als je kiest om de bon in de spa te komen ophalen, kun je het beste onderstaand formulier invullen of ons even Whatsappen. Tijdens de sessies kunnen wij de deur namelijk niet open doen.

Toch liever de cadeaubon per post of per mail ontvangen?
> Per post      > Per mail

Leuk dat je een cadeaubon wilt komen halen. Tijdens de Baby Spa sessies kunnen we helaas niet de deur open doen. Als je onderstaand formulier invult, dan maken we een afspraak om de bon te kunnen halen. 

Kies het bedrag van de cadeaubon die je graag wilt ophalen

Wil je je cadeaubon ingepakt samen met een leuk (kraam)cadeautje? Vink dan hieronder je keuze aan.

Vaker naar de Baby Spa

Na één Baby Spa sessie merk je misschien al een verschil, maar na meerdere sessies zul je zien dat de positieve effecten voor je baby sterker worden én langer aanhouden.

Vanwege de positieve effecten die ouders zien bij hun baby, komen veel baby’s vaker dan één keer naar de Spa. We horen terug (en zien het zelf ook aan de kleintjes die terugkomen) dat ze de positieve veranderingen, zoals minder overstrekken of minder last van reflux, ook echt merken. Baby’s die vaker komen zijn rustiger, ontspannen sneller en gaan motorisch sneller vooruit.

We hebben daarom speciale kortingen als je vaker wilt komen met je baby.

Contact

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren op het parkeerterrein Sint Martiniplantsoen of aan de Zuiderkade. Dit is (beide) ongeveer 3 minuten lopen vanaf de Spa.

× Whatsapp