Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Baby Spa Drenthe

Sparkle Baby Spa Emmen

In een sfeervol en warm ingericht pand, net buiten het winkelcentrum van Emmen, kunnen baby’s vanaf 2 weken en hun ouders komen genieten van quality time, bonding en ontspanning. Zodra je binnenkomt ervaar je de rust. De rust en ontspanning die belangrijk is bij het optimaal genieten van onze babymassage en het floaten.

 

Plan je afspraak

Je kunt kiezen uit twee type afspraken.

Sparkle Star is als je met één baby wilt komen.

Kom je liever met je vriendin, (schoon)zus of collega óf heb je een tweeling? Kies dan voor Sparkle Family & Friends. We vullen dan twee babyjacuzzi’s voor jullie. Zo kunnen de babytjes tegelijk komen floaten (en voor de foto even samen in bad, kan natuurlijk ook). Hoe dan ook, onze Baby Spa sessies zijn altijd privé. Je bent dus niet met vreemde ouders en hun baby’s in onze Spa.

Selecteer jouw keuze; kies de tijd en datum die jou uitkomt en vul vervolgens je gegevens in.
Heb je een cadeaubon en wil je een afspraak boeken? Klik dan hier. 

Ik heb een cadeaubon. Hoe kan ik boeken?

Helaas is het (nog) niet mogelijk online in te boeken met je cadeaubon.

We helpen je graag met inboeken via:

Geef je in je berichtje alvast aan dat je graag boekt voor Baby Spa Emmen en eventueel ook alvast welke datum of dag je voorkeur heeft.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan natuurlijk ook! 

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Het enige wat je zelf mee moet nemen is (extra) voeding en een schone luier voor je kleintje. Omdat de meeste baby’s na hun Spa sessie fijn in slaap vallen, is een lekkere pyjama of boxpakje voor je kindje ook altijd fijn.

Wij zorgen voor:

 • de neckfloat (veilig en gecertificeerd) met een schone hoes
 • een zwemluier
 • een zwembroekje
 • 100% natuurrubber badspeeltjes
 • een badcape
 • zachte hydrofielen
 • luxe voedende en pure Sparkle massageolie
 • een lekkere kop koffie of thee

Meer vragen? Bekijk onze FAQ (veelgestelde vragen) pagina. Of stuur ons een Whatsappje: 06 554 712 10 of mailtje.

Baby Spa Emmen

Vaker naar de Baby Spa

Vanwege de positieve effecten die ouders zien bij hun baby, komen veel baby’s vaker dan één keer naar de Spa. Na één Baby Spa sessie merk je misschien al een verschil, maar na meerdere sessies zul je zien dat de positieve effecten voor je baby sterker worden én langer aanhouden.

We zien dit bij de baby’s die terugkomen, maar belangrijker horen ook van de ouders hele positieve ervaringen.

Baby’s die vaker komen ontwikkelen vaak een beter slaapritme, zijn rustiger en hebben minder last van overstrekken, krampjes, obstipatie en reflux.

We hebben daarom speciale kortingen als je vaker wilt komen met je baby. Je kunt hieronder jouw strippenkaart kopen. Hoe vaker je komt, hoe hoger de korting.

Als je een account aanmaakt, kun je gemakkelijk met jouw strippen een afspraak bij de Baby Spa in Emmen inplannen. Je hoeft alleen in te loggen en de afspraak in te plannen.
Voor de strippenkaarten geldt dat deze online alleen te boeken zijn voor de Sparkle Star sessies bij Sparkle Baby Spa in Emmen.

Heb je vragen? Stuur ons vooral een appje of mailtje. We denken graag met je mee.

Een origineel kraamcadeau

Op zoek naar een uniek en gewaardeerd kraamcadeau? Denk eens aan de Sparkle Baby Spa cadeaubon. Je geeft dan niet alleen ontspanning aan de ouders én de baby, maar de Spa draagt ook bij aan de fysieke en mentale gezondheid van de baby. Sowieso is de beleving en bonding time in de Spa een heel fijn cadeau voor de baby, maar ook voor de (aanstaande) ouders.

We kunnen je bon per post of per mail versturen, maar je mag hem natuurlijk ook komen ophalen (op afspraak) bij Sparkle Emmen (Weerdingerstraat 42).

Let op: deze cadeaubonnen zijn alleen in Emmen in te wisselen. Je kunt natuurlijk ook een cadeaubon voor onze Baby Spa in Groningen of Franeker kopen.

Cadeaubon per post

 • Met aandacht ingepakt
 • Verzekerd verstuurd (we rekenen hiervoor 4,95, dit zit bij de prijs in)
 • Naar jou of de (aanstaande) ouders
 • Ongeveer 2-3 werkdagen na je bestelling in huis

Cadeaubon per mail

 • Binnen 5 minuten in je inbox
 • Opgemaakte mail in Sparkle style
 • Gemakkelijk en snel door te sturen per mail
 • Geen verzendkosten
 • Print hem zelf uit en verpak hem zelf op een originele manier

 

Cadeaubon ophalen in Emmen

 • Met aandacht ingepakt
 • Geen verzendkosten
 • Zelf op te halen aan de Weerdingerstraat 42 in Emmen
 • Let op: Tijdens de sessies kunnen wij de deur niet open doen. Stuur ons een mailtje of appje met wanneer jij de bon graag zou willen ophalen. Dan plannen we een afspraak in. 

 

baby spa emmen

Route & parkeren

Je kunt voor de deur parkeren aan de Weerdingerstraat. Parkeren is hier gratis. Als er geen plekje meer voor of naast het pand beschikbaar is, kun je ook altijd terecht op het parkeerterrein van Jumbo Emmen (Weerdingerstaat 232B).

Routebeschrijving

Vanaf Assen / Westerbork

Ga naar de A28 richting Beilen / Hoogeveen. Rijd tot afslag 31 Westerbork / Emmen richting de N381 ter hoogte van Beilen. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de N381. Rijd door tot Emmen, richting Emmen centrum (ong. 25 km). Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de N381. Vervolg je weg naar de Weerdingerstraat, ga de rotonde rechtdoor (2e afslag). Sparkle zit aan de linkerkant.

Vanaf Zwolle / Hoogeveen

Ga de A28 op richting Meppel / Groningen. Ter hoogte van Hoogeveen vervolg je de weg op de A37 richting Nieuw-Amsterdam / Meppen. Neem de afslag op de N34 richting Emmen / Groningen. Neem de afslag richting de N381, richting Emmen centrum. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de N381. Vervolg je weg naar de Weerdingerstraat, ga de rotonde rechtdoor (2e afslag). Sparkle zit aan de linkerkant.

Met het OV

Het NS-busstation van Emmen is op 300 meter lopen van Sparkle Baby Spa.

Michelle


Zo ontzettend genoten vandaag bij Sparkle baby Spa in Emmen! Vooral de kleine meid heeft enorm genoten van de rust, de massage en het floaten.

Enorm leuk aangekleed allemaal en super leuk geholpen daar.

Makkelijk bereikbaar en zeker voor herhaling vatbaar.

Tot binnenkort 🙂

Sjanina


Een super unieke ervaring voor jou en je kindje. Met mijn zoontje van 4 maand naar Sparkle geweest, allereerst wat een prachtige ruimte, de ontvangst was vriendelijk en er werd alle tijd voor je genomen.

Prachtig om je kleintje op zo’n manier te leren kennen, hij genoot en mama ook!

Julia


Vandaag zijn wij naar Sparkle baby spa in Emmen geweest. Het was een super ervaring voor ons alle drie. We werden goed geholpen.

Zeker een aanrader!

Steffannie


Superfijne ervaring voor onze dochter van 8 weken!

Ze was super relaxed en je kon zien dat ze aan het genieten was. Voor ons als ouders zijnde was het prachtig om te zien en hebben ook genoten. Je wordt overal bij betrokken als ouders zijnde op een ontspannen manier!

Baby spa of the Year

Baby Spa of the Year

Onze baby spa is uitgeroepen tot Baby Spa of the Year door de Luxury Travel Guide.

Happy Service Award - Oei ik groei

Happy Service Award

Sparkle heeft de Happy Service Award ontvangen van het platform Oei, ik groei (bekend van de ‘Oei, ik groei’-boeken).

  Contact

We'd love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.

× Whatsapp