Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Je eigen baby spa beginnen?

Houd jij van baby’s en zou je niets fijners kunnen bedenken dan de allerkleinsten een heel speciale vorm van wellbeing, ontspanning en plezier te bieden?

Droom jij ervan je eigen baby spa te openen?

Ben je die sprankelende ondernemer die graag met ons dit prachtige concept verder wil uitbouwen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Sparkle Baby Spa

Sparkle is niet zomaar een baby spa. Wij geloven in healthy lifestyle, voor zowel baby als moeder. Floaten draagt bij aan de mentale en fysieke ontwikkeling van baby’s. Babymassage zorgt niet alleen voor een betere bonding met de ouder, maar kan ook verlichting geven bij klachten als krampjes, reflux en overstrekking. Ook zwangeren en jonge moeders bieden we fijne ontspannen behandelingen en speciale treatments. Vooral gericht op gezondheid, ontspanning en fijn in je vel zitten.

En we zijn nog lang niet klaar :). Sparkle is nu al een innovatief totaalconcept, maar we ontwikkelen ons elke dag door.

Lijkt het jou fantastisch om onderdeel te zijn van dit booming, maar vooral mooie, warme, zachte concept?

En wil jij

  • écht gaan voor de top-ervaring voor zowel ouder als baby
  • bijdragen aan de mentale en fysieke ontwikkeling van baby’s
  • ouders begeleiden met tips & tricks tijdens de zwangerschap en na de geboorte
  • veel persoonlijk contact hebben met je klanten
  • samen werken aan dit prachtige concept op het gebied van health, wellness en ontspanning

word dan partner van Sparkle

Je eigen Sparkle Baby Spa beginnen?

Partner in het Sparkle concept

We steunen onze partners waar we kunnen: van planning tot realisatie en, natuurlijk, wanneer je je eigen Sparkle ‘baby’ laat groeien. Inkoop, marketing, uitstraling, acties, online activiteiten… Wij staan altijd achter jou met onze knowhow en volledige toewijding. Door onze kennis en ervaring kunnen we je goed persoonlijk begeleiden en samen jouw Spa laten groeien.

Bij ons kun je in een ontspannen sfeer werken en tegelijkertijd ondernemen. Wij bieden een uiterst succesvol healthy spa totaal concept met veel innovatieve ideeën die perfect zijn afgestemd op de behoeften van baby’s en ouders. Samen met ons team en jullie als partners, werken we voortdurend aan de verdere ontwikkeling en verfijning van het concept, om het welzijn en de tevredenheid van onze klanten te verbeteren. Op deze manier verzekeren we succes op lange termijn.

 

Voel jij je een Sparkle Star?

Succes maken we niet alleen.

Wil jij graag meer weten over het starten van jouw eigen baby spa? Geloof jij in samenwerken en wil je samen met ons van iets kleins iets heel groots maken? We komen graag met je in contact.

Je kunt ons mailen op info@sparklebabyspa.nl

× Whatsapp