Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Een Baby Spa beginnen?

Sparkle Baby Spa goes around the world

Je eigen onderneming in de baby wellness branche?

Houd jij van baby’s en zou je niets fijners kunnen bedenken dan de allerkleinsten een heel speciale vorm van well-beïng, ontspanning en plezier te bieden? Vind je het leuk om elke dag te kijken naar gelukkige baby’s en mama’s? Ben jij die sprankelende ondernemer die graag samen wil werken aan een prachtig concept?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Sparkle Baby Spa

Sparkle gelooft in healthy lifestyle, voor zowel baby als moeder. Floaten draagt bij aan de mentale en fysieke ontwikkeling van baby’s. Babymassage zorgt niet alleen voor een betere bonding met de ouder, maar kan ook verlichting geven bij klachten als krampjes, reflux en overstrekking. Met Sparkle bieden wij jou een innovatief totaalconcept dat succesvol is gebleken en booming is.

Vind jij het, net als wij, fijn

écht te gaan voor de top-ervaring voor zowel ouder als baby

bij te dragen aan de mentale en fysieke ontwikkeling van baby’s

ouders te begeleiden met tips & tricks tijdens de zwangerschap en na de geboorte

veel persoonlijk contact te hebben met je klanten

samen te werken aan een prachtig concept op het gebied van health, wellness en ontspanning

word dan partner van Sparkle.

Je eigen Sparkle Baby Spa beginnen?

Partner in het Sparkle concept

We steunen onze partners waar we kunnen: van planning tot realisatie en, natuurlijk, wanneer je je eigen Sparkle ‘baby’ laat groeien. Inkoop, marketing, uitstraling, acties, online activiteiten… Wij staan altijd achter jou met onze knowhow en volledige toewijding. Door onze kennis en ervaring kunnen we je goed persoonlijk begeleiden en samen jouw Spa laten groeien.

Bij ons kun je in een ontspannen sfeer werken en tegelijkertijd ondernemen. Wij bieden een uiterst succesvol healthy spa totaal concept met veel innovatieve ideeën die perfect zijn afgestemd op de behoeften van baby’s en ouders. Samen met ons team en jullie als partners, werken we voortdurend aan de verdere ontwikkeling en verfijning van het concept, om het welzijn en de tevredenheid van onze klanten te verbeteren. Op deze manier verzekeren we succes op lange termijn.

Voel jij je een Sparkle Star?

Succes maken we niet alleen.

Wil jij graag meer weten over het starten van jouw eigen Baby Spa? Geloof jij in samenwerken en wil je samen met ons van iets kleins iets heel groots maken? We komen graag met je in contact.

Je kunt ons mailen op info@sparklebabyspa.nl

× Whatsapp