Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Zwangerschapsmassage in Groningen en aan huis

Zwangerschapsmassage in Groningen

Tijdens je zwangerschap is je lichaam hard aan het werk. Er groeit immers een kindje in jouw buik. Goed voor jezelf – en dus ook voor je kindje – zorgen is belangrijker dan ooit.

Bij Sparkle baby spa geven we je graag een moment om stil te staan bij jouw veranderende lijf en bij het baby’tje wat in jouw lijf mag groeien. Een heerlijk momentje van rust en ontspanning, midden in het centrum van Groningen.

Plan jouw zwangerschapsmassage in Groningen

Bij Sparkle zijn we gespecialiseerd in zwangerschapsmassages. Gun jezelf de ontspanning van een fijne Sparkle massage beleving.

Weet je al welke massage je wilt boeken? Plan dan hier je massage in

Kenko zwangerschapsmassage

Ontspannen zwangerschapsmassage

Je ontvangt een heerlijke massage gericht op ontspanning en bonding met jouw kindje. In Groningen hebben we een hele fijne massagebank, waarbij je op je zij, ondersteund met kussens, zeer comfortabel kunt liggen.

 

  • Vanaf week 14 (het 2e trimester) t/m de laatste dag van je zwangerschap
  • 50 minuten – 65 euro
Zwangerschapsmassage Groningen

Zwangerschapsmassage met warmwater kussen

Een massage met warmwater kussen is een heerlijke, warme en ontspannen ervaring. De warmte in combinatie met het zacht wiegen van het kussen zorgen dat instant ontspanning voelt. Het kussen wordt maximaal 38 graden.

 

  • Vanaf week 35 t/m de laatste dag van je zwangerschap
  • 50 minuten – 69,50 euro
Zwangerschapsmassage met warmwaterkussen

Magnesium zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap heb je een grotere magnesiumbehoefte. Onze zwangerschapsmassage met magnesiumolie zorgt dat je dit tekort aanvult. Hierdoor zul je je energieker voelen en minder last hebben van bijvoorbeeld restless legs.

 

  • Vanaf week 14 (het 2e trimester) t/m de laatste dag van je zwangerschap
  • 50 minuten – 69,50 euro
Zwangerschapsmassage Groningen

Magnesium restless legs treatment

Heb je last van rusteloze of opgezwollen benen? De behandeling voor restless legs bestaat uit een massage van de (onder)benen, gecombineerde met een ontspannen voetenbad met pure magnesiumkristallen.

 

  • Vanaf week 14 (het 2e trimester) t/m de laatste dag van je zwangerschap
  • 30 minuten – 39,50 euro

Selecteer jouw keuze; kies de tijd en datum die jou uitkomt en vul vervolgens je gegevens in.
Heb je een cadeaubon? De code kun je invullen in stap 4 Overzicht van je afspraak, rechts onderin.

Ik heb een cadeaubon. Hoe kan ik boeken?

Heb je een cadeaubon? De code op je bon vul je in in stap 4 Overzicht van je afspraak, rechts onderaan (onder de strippenkaarten).

Mocht je er toch niet uitkomen, we helpen je graag met inboeken via:

Als je in dit berichtje aangeeft dat het gaat om een zwangerschapsmassage in Groningen en welke datum of dag je het best uitkomt, kunnen we je nog sneller helpen.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan natuurlijk ook! 

Wanneer kan ik het best een massage boeken?

Een (zwangerschaps)massage in het eerste trimester van je zwangerschap is af te raden. De versnelde afvoer van afvalstoffen kan namelijk schadelijk zijn voor je kindje in het eerste trimester. Wij masseren daarom vanaf 14 weken zwangerschap.

Je kunt, wanneer er geen complicaties zijn, zonder tot problemen tot de laatste dag van je zwangerschap gemasseerd worden.

Veel vrouwen vinden het fijn om de ontspanning vaker te ervaren. Vooral wanneer je verder in de zwangerschap komt en (waarschijnlijk) ook meer lichamelijke klachten of ongemak ervaart. We zien dat ‘onze’ zwangeren dan graag elke 2-4 weken een massage boeken.

Plan nu jouw zwangerschapsmassage in Groningen

Waar kan ik parkeren?

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Q-park garage Ossenmarkt is minder dan vijf minuten lopen en is een fijne, ruime parkeergarage.
Meer vragen? Stuur ons een Whatsappje: 06 55471210 of mailtje.
Zwangerschapsmassage in Groningen en aan huis

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is niet alleen even tijd voor jezelf, maar je zorgt door de massage ook goed voor geest en lijf. Juist nu je lichaam zo hard aan het werk is. Bij Sparkle zijn we gespecialiseerd in massages en treatments tijdens en na je zwangerschap. Bij ons ben je letterlijk in goede handen.

Uit onderzoek blijkt dat het krijgen van zwangerschapsmassages veel voordelen heeft:

minder stress

massages stimuleren de aanmaak van oxytocine. Het liefdes- of gelukshormoon wat helpt stress te verminderen
Sparkle favicon

voor je kindje

tijdens de massage merk je misschien wel verandering bij het kindje in je buik. Maar je baby krijgt meer mee dan je misschien denkt. De oxytocine en endorfine die vrij komen tijdens je massage komen ook bij je baby terecht.

betere doorbloeding

een massage zorgt dat niet alleen jij een betere doorbloeding hebt, maar dit werkt door naar de placenta van jouw baby. Hierdoor krijgt hij of zij meer voedingsstoffen en zuurstof

minder kans op complicaties

uit onderzoek blijkt dat regelmatige massages de kans op vroeggeboorte en complicaties verkleinen

diepere slaap

regelmatig gemasseerd worden, heeft effect op je slaap. Door de de stimulatie van het parasympatische zenuwstelsel slaap je beter en dieper

minder spierpijn

tijdens je zwangerschap komen je gewrichten en spieren meer onder druk te staan. Met een zwangerschapsmassage kun je de belaste spieren ontlasten en klachten verminderen

Gun jezelf een massage

Een zwangerschap is niet alleen bijzonder, het kan ook (bijzonder) zwaar zijn. In relatief korte tijd verandert er van alles in je lichaam. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Dit is dus de tijd om extra lief voor jezelf en je lijf te zijn. Gun jezelf de ontspanning die een fijne zwangerschapsmassage je geeft.

Ontspannen zwangerschapsmassage

Wanneer je ons prachtige pakhuispand midden in het centrum van Groningen binnenstapt, voel je direct de rust en warmte. Subtiele geur, rustgevende muziek en een warm, rustig kleurpalet zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt. En dat is precies de bedoeling. Even tijd voor jou, tijd voor ontspanning.

Onze massagetherapeuten zijn experts op het gebied van zwangerschapsmassages. Hierdoor weten ze je ontspanning en verlichting te geven bij zwangerschap gerelateerde klachten als slaapproblemen en (spier)spanningen, maar ook welke (druk)punten ze het best kunnen vermijden. Bij Sparkle ben je letterlijk in goede handen.

Zwangerschapsmassage en complicaties

Wanneer je last hebt van bepaalde complicaties tijdens je zwangerschap, kan een zwangerschapsmassage af te raden zijn. Het is belangrijk om als je bijvoorbeeld last hebt van bloedingen, een te hoge of te lage bloeddruk, trombose, vroegtijdige weeën of zwangerschapsvergiftiging, eerst te overleggen met verloskundige, gynaecoloog of een andere behandeld specialist. Als je twijfelt, mag je altijd contact met ons opnemen of je verloskundige/arts vragen dit te doen. We denken graag mee over wat (wel) mogelijk is.

Sparkle favicon
Vanaf het 1e trimester van je zwangerschap
Sparkle favicon
Aandacht voor jouw zwangere lijf
Sparkle favicon
In een heerlijk ontspannen omgeving
Ervaringen

Benieuwd hoe andere klanten onze zwangerschapsmassages hebben ervaren? Je leest een greep uit onze reviews hieronder.

Op Google lees je nog veel meer reviews van onze spa

Sanja


Vandaag een zwangerschapsmassage gehad van Elleniek. Duidelijk iemand met passie voor haar werk! Van binnenkomst tot vertrek een zeer ontspannen ervaring.

De locatie is sfeervol, de benadering persoonlijk en warm. Zowel ikzelf als de meestal erg drukke baby in mijn buik waren na de massage volkomen relaxed.

Dana


De fijnste zwangerschapsmassage die ik tijdens de zwangerschap heb gehad!

Heel fijn dat het hele lichaam wordt gemasseerd en niet alleen het bovenlijf/rug, wat bij andere zwangerschapsmassages aan de orde was.

Laura


Het ontvangst was erg hartelijk. Ik voelde me erg welkom en er wordt echt de tijd voor je genomen. Heel fijn dat alles privé is, dus er geen andere mensen zijn.

Binnen enkele minuten was ik al helemaal zen, ook door de muziek die op staat.

Elleniek vraagt heel goed vooraf hoe het met de zwangerschap gaat en wat je wel en niet fijn vind. Ook of je bijvoorbeeld wel of aangeraakt wil worden bij je buik.

Ik kan de zwangerschapsmassage iedereen aanraden! Ik ben nu 24 weken zwanger en ga over een aantal weken zeker nog een keer.

Natascha


Als verrassing van mijn lieve vriend een zwangerschapsmassage gehad. Heel fijn in alle rust een massage gekregen. Ben zelfs in slaap gevallen🙈.

Zodra onze mini is geboren gaan we gebruik maken van het floaten. Kijken er nu al naar uit!

  Contact

We’d love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.

10 + 8 =

Logo Sparkle mom & baby spa

Sparkle Drenthe

Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

Sparkle Groningen

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl