Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Baby spa - Groningen - Emmen - Franeker - Winterswijk
Ontdek de Sparkle beleving
Floaten * Sauna * Jacuzzi * Massage
Privé wellness
Ontspanning voor lichaam en geest
Altijd de spa voor jullie zelf
Sparkle privé spa & wellness sfeer
Direct naar afspraak maken

Ultieme ontspanning

Privé spa & wellness in Franeker

Even helemaal ‘weg’? Gun jezelf echte me-time. Alleen of samen met je vriend(in), moeder, vader of partner. In onze privé spa & wellness in Franeker kom je helemaal tot rust. Jullie hebben de volledige wellness ruimte voor jezelf. Dat betekent heerlijk floaten in magnesium water zonder prikkels en genieten van de warmte van de sauna. Natuurlijk kun je ook een fijne massage bijboeken. Weet je nu al dat je na al dit relaxen echt niet meer naar huis wilt? Geen probleem! Je kunt bij ons overnachten en jouw hele avond vullen met ontspanning en warmte.

Baby spa - Groningen - Emmen - Franeker - Winterswijk
Sparkle favicon
Floaten in magnesium
Sparkle favicon
Finse of infrarood sauna
Sparkle favicon
Buiten jacuzzi
Sparkle favicon
Massages
Sparkle favicon
Pakkingen

In onze sfeervolle privé spa & wellness geniet jij van ultieme ontspanning. Je hebt de beschikking over onze floatpod met magnesium water, een Finse sauna, een infraroodsauna, een jacuzzi, een douche, zitjes en een (day)bed om heerlijk op weg te dommelen. Natuurlijk zorgen we voor voldoende water, thee en koffie om jouw bezoekje nog completer te maken.

Wanneer je een massage wilt bijboeken, komt deze (tijd) extra op bij de tijd in de wellness.

Selecteer jouw keuzes. Je kunt meerdere dingen aanklikken om zo naast de wellnessruimte bijvoorbeeld ook een lunch, massage of pakking te boeken. Kies de tijd die jou uitkomt en vul je gegevens in.

Geen beschikbaarheid op het moment dat het jou uitkomt of last minute boeken? Stuur ons gerust een mailtje of een appje (06 55 47 1210). Misschien kunnen we wat schuiven in de planning en zo direct je afspraak plannen.

Even helemaal weg in onze privé wellness

Midden in het centrum van het leuke pittoreske Franeker vind je een oase van rust en warmte. En het fijne is: je hoeft het met niemand te delen. Tenminste… misschien met een vriend(in), je moeder, je vader of je partner. In onze privé spa & wellness kom je helemaal tot rust. Je geniet van de jacuzzi buiten, de warmte van de sauna en komt in diepe ontspanning in onze floatpod. Tussendoor rust je op het daybed, neem je een kopje thee en lees je een lekker tijdschrift. Dit is selfcare!  

Floaten in magnesium

Floaten

Prikkelvrij drijven in magnesium water is niet alleen heerlijk ontspannen, maar heeft ook tal van voordelen. Voor je lichaam, je spieren, maar ook voor je geest. Tijdens het floaten vervagen de grenzen tussen het water, de omgeving en je lijf. Door je van prikkels – als geluid, licht en zwaartekracht – af te sluiten, verdwijnt ook de tijd. Je komt in een ultradiepe ontspanning.
Floaten in magnesium - Sparkle Franeker

Sauna

De sauna staat bekend als dé plek om te ontspannen. Je spieren warmen op, terwijl je hoofd steeds rustiger wordt. Onze Finse of infrarood sauna stimuleert je doorbloeding en boost je je immuunsysteem. Finse sauna Heerlijk ontspannen in de warme, traditionele sauna. Infrarood sauna Infraroodstralen versoepelen je – pijnlijke en vermoeide – spieren.
Magnesium float spa Friesland

Massages

Een massage maakt je wellness bezoek helemaal af. In een heerlijke ruimte geniet je van de oxytocine en endorfines die vrij komen tijdens onze ontspannen massages. Je boekt ze eenvoudig bij voor nog meer ontspanning. Kies bijvoorbeeld voor: een magnesium massage een ontspanningsmassage met of zonder warmwaterkussen een zwangerschapsmassage
[instagram-feed]

  Contact

We'd love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.

7 + 1 =

Logo Sparkle mom & baby spa

Sparkle Drenthe

Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen

06 11830098
emmen@sparklebabyspa.nl

Sparkle Groningen

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl