Web Analytics Made Easy -
StatCounter

De kracht van magnesium

Floaten en je zwangerschap

Drijven in zout water met magnesium is een enorm ontspannen en fijne beleving. Hoe heerlijk is het om de zwaartekracht voor je te laten werken en je buik even niet meer te hoeven tillen?

Je lichaam en geest komen helemaal tot rust. Tijd en ruimte vervagen en jij komt in een diepe ontspanning. Zo diep, dat floaten gelijk staat aan ongeveer 4-5 uren slaap!

Floaten tijdens je zwangerschap
Sparkle favicon

Ontspannen in een prikkelvrije omgeving

Sparkle favicon

Drijven in hoge concentratie magnesium

Sparkle favicon

Minder vermoeidheid

Floaten is goed voor iedereen. Maar wanneer je zwanger bent of net bent geweest kan floaten nog fijner zijn. De diepe ontspanning die floaten brengt is, wanneer je lichaam zo hard werkt, zeer welkom.

Je drijft in een speciale float-pod in magnesiumhoudend water op lichaamstemperatuur. Door de cabine af te sluiten, drijf je helemaal prikkelvrij in het water.

Floaten tijdens je zwangerschap

Wanneer je zwanger bent, verandert je lichaam. Er komt extra druk op je wervelkolom en (rug)spieren. Dit kan zorgen voor (lichte) klachten. Floaten, drijven in magnesium, kan je klachten verminderen. Door de lichte opwaartse druk van het water blijf je drijven en hoef je je eigen gewicht (en je buik!) even niet te dragen. Hierdoor heeft je lichaam kans zich beter te herstellen.

Floaten heeft een positief effect op de doorbloeding en op de vochtverdeling in je lichaam.

 

Floaten na je zwangerschap

Wanneer je baby geboren is, kun je, naast van lichamelijke klachten, ook last hebben van gebroken nachten.

Floaten kan je helpen bij het herstel. Door het ontbreken van externe prikkels, ontspan je zowel lichamelijk als geestelijk. Je hersenen komen in een lagere frequentie (theta-fase); een diepe ontspanning en focus die ook wordt bereikt in je slaap of meditatie. Hoe meer ontspannen je bent, hoe groter de kans op sterke theta-golven.

Een uur floaten staat gelijk aan 4 tot 5 uur slaap.

 

Sparkle favicon

Meer ontspanning

Sparkle favicon

Minder stress

Sparkle favicon

Lagere bloeddruk

Sparkle favicon

Minder vermoeidheid

Sparkle favicon

Beter energielevel

Sparkle favicon

Minder spierspanningen

Sparkle favicon

Betere vochtverdeling

Sparkle favicon

Contact met je baby

MAGNESIUM

Zwangerschap-floaten-massage

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam. Zo is het belangrijk voor de goede werking van spieren en overdracht van zenuwprikkels. Magnesium draagt ook bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Onze magnesium is van de hoogste kwaliteit en heeft een hoge concentratie magnesiumchloride. Deze is 100% zuiver, zonder toevoegingen van hulpstoffen en conserveermiddelen.

From Sparkle with love ❤

Opname van magnesium

Magnesium wordt transdermaal (door de huid) beter opgenomen dan met suppletie (door het te slikken). De Amerikaanse arts Norman Sheally toonde aan dat transdermaal een magnesiumtekort binnen 2-6 weken  kon worden opgelost, ten opzicht van orale magnesium suppletie waarbij het magnesiumtekort na 6-12 maanden was opgelost. Daarnaast hielp transdermale magnesiumopname voor een betere verhouding van calcium-magnesium.

Ultiem ontspannen tijdens je zwangerschap

In onze spa werken we met de grootst mogelijk zorg aan jouw ontspanning en wellbeing. Met oog voor jouw gezondheid, je huid en natuurlijk hygiene en veiligheid.

Het effect van floaten heeft een basis in ontspanning. In onze spa ondersteunen we dit met geur, sfeer en onze persoonlijke aandacht. Zo kom je sneller tot ontspanning en heeft is het floaten het meest effectief.

Floaten

Floaten is een effectieve manier om je magnesiumtekort aan te vullen. De hoge concentratie magnesium wordt door de huid goed opgenomen (beter dan door supplementen te slikken!).

Tijdens het floaten voel je even geen druk op je spieren en gewrichten door de gewichtloosheid die je ervaart in het magnesium-water. Hierdoor wordt pijn aan de spieren en gewrichten verlicht en kunnen deze sneller herstellen.

 

  • Schoon, helder water met een hoge concentratie magnesium
  • Het water is verwarmd op lichaamstemperatuur
  • Chemicaliën- en chloorvrij
  • In een fijne, mooie sfeervolle ruimte

Magnesium

Tijdens en na je zwangerschap is je magnesiumbehoefte groter. Terwijl magnesium zo’n belangrijk mineraal is. Voor je spieren, je hart en de zenuwen. Magnesium werkt ontspannend. Wanneer je zwanger bent, is deze extra ontspanning mooi meegenomen.

Uit onderzoek is een gunstig effect van magnesium gebleken. Niet alleen op de bloeddruk van de mama-to-be, maar ook op het geboortegewicht van de baby.

 

  • Hoge concentratie magnesiumchloride
  • 100% zuivere magnesiumkristallen
  • Zonder toevoegingen of conserveermiddelen
Sparkle favicon

Stress verlagend

Sparkle favicon

Minder vermoeidheid

Sparkle favicon

Minder restless legs

Sparkle favicon

Lagere bloeddruk

Sparkle favicon

Minder spierkrampen

Sparkle favicon

Minder migraine

Babyspa cadeaubon

Cadeaubonnen

Het mooiste cadeau wat je een mama (to-be) kunt geven is toch ontspanning en oprechte aandacht?

“heerlijk genieten van ontspanning”

De Sparkle baby spa cadeaubon is een fantastisch cadeau voor babyshowers of als kraamcadeau, juíst voor de (aanstaande) mama.

Baby spa of the Year

Baby Spa of the Year

Onze baby spa is uitgeroepen tot Baby Spa of the Year door de Luxury Travel Guide.

Happy Service Award - Oei ik groei

Happy Service Award

Sparkle heeft de Happy Service Award ontvangen van het platform Oei, ik groei (bekend van de ‘Oei, ik groei’-boeken).

[instagram-feed]

  Contact

We’d love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.