Web Analytics Made Easy -
StatCounter

De kracht van magnesium

Floaten en je zwangerschap

 

Drijven in zout water met magnesium is een enorm ontspannen en fijne beleving. Hoe heerlijk is het om de zwaartekracht voor je te laten werken en je buik even niet meer te hoeven tillen?

Je lichaam en geest komen helemaal tot rust. Tijd en ruimte vervagen en jij komt in een diepe ontspanning. Zo diep, dat floaten gelijk staat aan ongeveer 4-6 uur slaap!

Floaten tijdens je zwangerschap
Sparkle favicon

Ontspannen in een prikkelvrije omgeving

Sparkle favicon

Drijven in hoge concentratie magnesium

Sparkle favicon

Minder vermoeidheid

Floaten is goed voor iedereen. Maar wanneer je zwanger bent of net bent geweest kan floaten nog fijner zijn. De diepe ontspanning die floaten brengt is, wanneer je lichaam zo hard werkt, zeer welkom.

Je drijft in een speciale float-pod in magnesiumhoudend water op lichaamstemperatuur. Door de cabine af te sluiten, drijf je helemaal prikkelvrij in het water.

Floaten tijdens je zwangerschap

Wanneer je zwanger bent, verandert je lichaam. Er komt extra druk op je wervelkolom en (rug)spieren. Dit kan zorgen voor (lichte) klachten. Floaten, drijven in magnesium, kan je klachten verminderen. Door de lichte opwaartse druk van het water blijf je drijven en hoef je je eigen gewicht (en je buik!) even niet te dragen. Hierdoor heeft je lichaam kans zich beter te herstellen.

Floaten heeft een positief effect op de doorbloeding en op de vochtverdeling in je lichaam.

 

Floaten na je zwangerschap

Wanneer je baby geboren is, kun je, naast van lichamelijke klachten, ook last hebben van gebroken nachten. 

Floaten kan je helpen bij het herstel. Door het ontbreken van externe prikkels, ontspan je zowel lichamelijk als geestelijk. Je hersenen komen in een lagere frequentie (theta-fase); een diepe ontspanning en focus die ook wordt bereikt in je slaap of meditatie. Hoe meer ontspannen je bent, hoe groter de kans op sterke theta-golven.

Een uur floaten staat gelijk aan 4 tot 6 uur slaap.

 

Sparkle favicon
Meer ontspanning
Sparkle favicon
Minder stress
Sparkle favicon
Lagere bloeddruk
Sparkle favicon
Minder vermoeidheid
Sparkle favicon
Beter energielevel
Sparkle favicon
Minder spierspanningen
Sparkle favicon

Betere vochtverdeling

Sparkle favicon

Contact met je baby

MAGNESIUM
Zwangerschap-floaten-massage

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam. Zo is het belangrijk voor de goede werking van spieren en overdracht van zenuwprikkels. Magnesium draagt ook bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Onze magnesium is van de hoogste kwaliteit en heeft een hoge concentratie magnesiumchloride. Deze is 100% zuiver, zonder toevoegingen van hulpstoffen en conserveermiddelen.

From Sparkle with love ❤

Magnesium wordt transdermaal (door de huid) beter opgenomen dan met suppletie (door het te slikken). De Amerikaanse arts Norman Sheally toonde aan dat transdermaal een magnesiumtekort binnen 2-6 weken  kon worden opgelost, ten opzicht van orale magnesium suppletie waarbij het magnesiumtekort na 6-12 maanden was opgelost. Daarnaast hielp transdermale magnesiumopname voor een betere verhouding van calcium-magnesium.

ULTIEM ONTSPANNEN TIJDENS JE ZWANGERSCHAP

In onze spa werken we met de grootst mogelijk zorg aan jouw ontspanning en wellbeing. Met oog voor jouw gezondheid, je huid en natuurlijk hygiene en veiligheid.

Het effect van floaten heeft een basis in ontspanning. In onze spa ondersteunen we dit met geur, sfeer en onze persoonlijke aandacht. Zo kom je sneller tot ontspanning en heeft is het floaten het meest effectief.

Floaten

Floaten is een effectieve manier om je magnesiumtekort aan te vullen. De hoge concentratie magnesium wordt door de huid goed opgenomen (beter dan door supplementen te slikken!).

Tijdens het floaten voel je even geen druk op je spieren en gewrichten door de gewichtloosheid die je ervaart in het magnesium-water. Hierdoor wordt pijn aan de spieren en gewrichten verlicht en kunnen deze sneller herstellen.

 

  • Schoon, helder water met een hoge concentratie magnesium
  • Het water is verwarmd op lichaamstemperatuur
  • Chemicaliën- en chloorvrij
  • In een fijne, mooie sfeervolle ruimte

Magnesium

Tijdens en na je zwangerschap is je magnesiumbehoefte groter. Terwijl magnesium zo’n belangrijk mineraal is. Voor je spieren, je hart en de zenuwen. Magnesium werkt ontspannend. Wanneer je zwanger bent, is deze extra ontspanning mooi meegenomen.

Uit onderzoek is een gunstig effect van magnesium gebleken. Niet alleen op de bloeddruk van de mama-to-be, maar ook op het geboortegewicht van de baby.

 

  • Hoge concentratie magnesiumchloride
  • 100% zuivere magnesiumkristallen
  • Zonder toevoegingen of conserveermiddelen
Sparkle favicon
Stress verlagend
Sparkle favicon
Minder vermoeidheid
Sparkle favicon
Minder restless legs
Sparkle favicon
Lagere bloeddruk
Sparkle favicon
Minder spierkrampen
Sparkle favicon
Minder migraine
Babyspa cadeaubon

Cadeaubonnen

Het mooiste cadeau wat je een mama (to-be) kunt geven is toch ontspanning en oprechte aandacht?

“heerlijk genieten van ontspanning”

De Sparkle Baby Spa cadeaubon is een fantastisch cadeau voor babyshowers of als kraamcadeau.

Wat anderen over ons zeggen

We kunnen natuurlijk nog veel meer vertellen over onszelf, maar vinden het veel belangrijker wat anderen van ons vinden.
Niet alleen de media en professionals, maar vooral onze lieve klanten.

Want we doen dit voor jullie. Om jullie baby’s en jullie zelf ontspannen en blij naar huis te laten gaan, te helpen bij (kleine) klachten en om de ontwikkeling van jullie baby te stimuleren.

Hester


Vanmorgen gingen wij samen met onze dochter naar de Spa in Franeker. Wat een fijne ervaring was dat! We hebben zo genoten van ons meisje, ze was volledig ontspannen!

Van te voren wisten we ons niet zo goed een voorstelling te maken van het floaten, maar ik heb haar nog nooit zó ontspannen gezien! Prachtig!

Een warm welkom, een lekker bakje koffie en een ontspannen sfeer in een warme, heerlijk ruikende ruimte, helemaal voor jezelf en je kindje. Voor het floaten een heerlijke massage, en op een fijne manier kregen we uitleg over de massagetechnieken die je kunt toepassen bij een baby.

Zeker een aanrader, mocht je opzoek zijn naar een ontspannen uitje met je zoon of dochter.

Ruben


Afgelopen zondag is onze zoon van 2.5 maand voor de eerste keer naar Sparkle gegaan en wat was hij blij en tevreden (en papa dus ook!).

Na binnenkomst begonnen we in alle rust met een babymassage onder uitstekende begeleiding.

Onze zoon vond het merkbaar fijn, zelfs toen hij op zijn buik lag (wat hij normaal verschrikkelijk vindt) en zijn ruggetje gemasseerd werd.

Het floaten (met de bubbels aan!) was fantastisch, meneer hing lekker relaxed in het water en viel zelfs in slaap. Echt een aanrader voor alle (jonge) ouders!

Marieke


Meteen bij binnenkomst voelden we ons hartstikke welkom. Er hangt een heerlijk ontspannen sfeer, waarbij er alle aandacht is voor de baby. Ook weet team Sparkle echt wat ze doen, ze luisteren en kijken goed naar de baby!

Mats heeft eerst erg genoten van de babymassage, het wordt heel goed voorgedaan en uitgelegd zodat het het thuis ook kan blijven doen. Vervolgens mocht hij gaat floaten en wat vond hij dat fijn! Hij dobberde na de massage helemaal ontspannen in het water.

Bedankt voor de fantastische ervaring voor Mats en voor je kennis en kunde Dominique!

Alexandra


Een super leuke ervaring met ons meisje van 12 weken oud. Lois legt je rustig de massage techniek uit zodat je het goed zelf kan doen bij je baby.

En daarna in het bad, ons meisje vond het echt geweldig lekker 20 minuten ontspannen en trappelen. Daarna slapen als een os 😉 De sfeer in de spa is ontspannen, knus en schoon.

Het is ook fijn dat je een privé sessie hebt zonder andere mensen. Al met al was het nog leuker dan ik had verwacht!

Baby Spa of the Year 2020

Winnaar LTG Award

Onze Baby Spa is uitgeroepen tot Baby Spa of the Year door de Luxury Travel Guide.

Happy Service Award

Happy Service Award

Sparkle heeft de Happy Service Award ontvangen van het platform Oei, ik groei (bekend van de ‘Oei, ik groei’-boeken).

× Whatsapp