Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Bonding, quality time en ultieme ontspanning

Sparkle baby spa Heerhugowaard

Binnenkort opent Sparkle haar nieuwste baby spa in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Baby’s – vanaf 2 weken – en hun ouders genieten hier van een rustig moment van quality time met elkaar. Maar een bezoek aan de baby spa is ook goed voor de ontwikkeling en het verlichten van klachten als reflux en darmkrampjes.

Plan jouw afspraak in Heerhugowaard

 

Sparkle Star

babymassage & floaten

 • voor 1 baby
 • vanaf 2 weken t/m 9 maanden
 • privé sessie (geen andere ouders in de spa)
 • 69,50 euro

Sparkle Family & Friends

babymassage & floaten

 • 2 baby's (elk in hun eigen babyjacuzzi)
 • vanaf 2 weken t/m 9 maanden
 • privé sessie (geen andere ouders in de spa)
 • 122,50 euro
Alle baby spa sessies zijn aan te vullen met onze magnesium treatment speciaal voor baby’s.

Heb je een cadeaubon? De code kun je invullen in stap 4 Overzicht van je afspraak, rechts onderin.

Geen beschikbaarheid op het moment dat het jou uitkomt of last minute boeken?
Stuur ons gerust een mailtje of een appje (06 81 54 7158). Misschien kunnen we wat schuiven in de planning en zo direct je afspraak plannen.

Hoe boek ik in met een cadeaubon?

Heb je een cadeaubon? De code op je bon vul je in in stap 4 Overzicht van je afspraak, rechts onderaan (onder de strippenkaarten).

Mocht je er toch niet uitkomen, we helpen je graag met inboeken via:

Geef je in je berichtje alvast aan welke datum of dag je voorkeur heeft.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan natuurlijk ook! 

Waarom kiezen voor magnesium?

Bij elke baby spa sessie is het mogelijk om een magnesium treatment als toevoeging te kiezen (in stap 2 Je bestelling klik je deze gemakkelijk aan).

Sparkle heeft samen met een magnesium arts en deskundigen gekeken naar de juiste vorm en dosering van de treatment. Er wordt gebruik gemaakt van zuivere en hoogwaardige magnesiumchloride.

Magnesium zorgt voor ontspanning, weerstand en helpt spierspanning te verminderen. Hierdoor kan je kindje beter slapen, is hij of zij rustiger en meer ontspannen.

Meer weten over de toevoeging van magnesium?

Je mag ons natuurlijk ook altijd een berichtje sturen, als je meer wilt weten of twijfelt.  Per mail of app (06 81 54 7158)

Krijg ik korting als ik vaker kom?

Jazeker!

Je kunt namelijk eenvoudig in de widget een strippenkaart aankopen. Hoe vaker je wilt komen, hoe meer korting je krijgt per sessie.

Baby’s die vaker komen ontwikkelen vaak een beter slaapritme, zijn rustiger en hebben minder last van overstrekken, krampjes, obstipatie en reflux.

Natuurlijk kunnen we ook in de spa een strippenkaart voor je regelen.

Lees hier meer over de strippenkaarten

Mijn kindje heeft eczeem

Vanuit onze oorsprong als Skin & Health Clinic zijn we gespecialiseerd in de huid en huidproblemen. Dominique (founder van Sparkle mom & baby spa) is opgeleid als huidtherapeut en heeft ervaring met (baby’s met) eczeem.

We masseren met een ontzettend zuivere, voedende olie, welke door ons is ontwikkeld in samenwerking met biochemici, cosmetologen en dermatologen. Anders dan andere oliën is dit een droge olie met (voornamelijk) natuurlijke ingrediënten die je huid voeden en beschermen. Door de verschillende bestanddelen is deze in verschillende lagen van je huid actief. De olie bevat geen twijfelachtige stoffen als parabenen, minerale oliën en siliconen.

Het water in de babyjacuzzi’s is gezuiverd, dit is extra zacht voor de huid. We zien dat baby’s met huidproblemen een zachtere huid krijgen van een bezoekje aan de spa. Velen nemen de olie ook mee om thuis te blijven gebruiken.

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Het enige wat je zelf mee moet nemen is (extra) voeding en een schone luier voor je kleintje.

Omdat de meeste baby’s na hun baby spa sessie fijn in slaap vallen, is een lekkere pyjama of boxpakje voor je kindje ook altijd fijn.

Wij zorgen voor:

 • de neckfloat (veilig en gecertificeerd) met een schone hoes
 • een zwemluier
 • een zwembroekje
 • 100% natuurrubber badspeeltjes
 • een badcape
 • zachte hydrofielen
 • luxe voedende en pure Sparkle massageolie
 • een lekkere kop koffie of thee

Een bezoekje aan de baby spa

Elke Sparkle baby spa sessie bestaat uit een babymassage, die je zelf aan je kleintje geeft, en floaten in warm, gezuiverd water.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat we dit alles doen met de grootste zorg: voor de baby, hygiëne én veiligheid. Floaten en massage hebben het meest effect als je de prikkels zo laag mogelijk houdt. Onze spa-sessies zijn daarom altijd privé. Zo komen jullie allemaal sneller tot ontspanning en heeft de spa-sessie het meest (positief) effect.

Refluxklachten

Darmkrampjes

Obstipatie

Slaapritme

Coördinatie en balans

Ontspanning

Babymassage

We leren je je kindje masseren. Omdat je de spa niet deelt met andere (onbekende) ouders, kunnen we de massage helemaal afstemmen op jouw kindje. We kijken hierbij naar de leeftijd en signalen die je kleintje geeft.

 • Met zuivere, vegan Sparkle massageolie
 • Afgestemd op (de leeftijd van) jouw kindje
 • Door goede en rustige uitleg is dit thuis te herhalen

Floaten

Heerlijk vrij bewegen in warm water. Dit voelt niet alleen ontspannen voor je kindje, maar heeft ook vele voordelen voor zijn of haar (fysieke en mentale) ontwikkeling.

 • Met veilige en gecertificeerde comfortabele neckfloat
 • Vers, schoon en gezuiverd water in de babyjacuzzi bij elke sessie (elke baby zwemt in zijn/haar eigen water)
 • Het water is verwarmd op lichaamstemperatuur
 • Chemicaliën- en chloorvrij
Babyfloaten bij Sparkle baby spa

Voordelig vaker langskomen

Na één baby spa sessie kun je al verschil merken bij je baby. Bijvoorbeeld dat je kindje rustiger is, minder last heeft van obstipatie of krampjes. Wanneer je vaker komt, zal je zien dat de positieve effecten van de spa sterker worden én langer aanhouden. Veel ouders komen daarom vaker terug met hun kindje.

Om dit voor jullie zo aantrekkelijk mogelijk te maken, kun je in tijdens je boeking (in stap 4 Overzicht van je afspraak) niet alleen kiezen voor een losse sessie, maar ook direct een strippenkaart aanschaffen. Zo ontvang je op elke sessie een mooie korting.

Magnesium voor je baby

Bij Sparkle werken we met de meest pure vorm van vloeibare magnesiumchloride, welke we gebruiken tijdens de massage en toevoegen aan het floatbad. Magnesium wordt niet alleen het beste opgenomen via de huid, maar ook het maag-darmkanaal van je kindje wordt zo niet belast.

Wanneer je een afspraak maakt, kun je eenvoudig in stap 2 Je bestelling kiezen voor de toevoeging van magnesium.

Magnesium zorgt voor ontspanning, weerstand en helpt spierspanning te verminderen.

Sparkle magnesium massage

Magnesium komt in bijna alle cellen van ons lichaam voor, ook bij baby's. Het is een onmisbaar mineraal en helpt ruim 300 biochemische processen goed verlopen. Het zorgt onder andere voor het goed functioneren van het zenuwstelsel, het soepel en sterk houden van de spieren, extra energie en het verhogen van de weerstand.

In samenwerking met deskundigen, waaronder een magnesium arts, heeft Sparkle een unieke magnesium treatment ontwikkeld voor baby's. Met de toevoeging van magnesium in de meest pure vorm, kan deze treatment baby's die niet goed slapen of veel last hebben van spierspanningen helpen.

Geef een stukje ontspanning en bonding

Wat is nu leuker om te geven dan ontspanning en een bijdrage aan de fysieke en mentale ontwikkeling van een pasgeboren baby’tje? Met de cadeaubon van Sparkle geef je een fijn moment samen voor ouder(s) en baby. Een fijne start, waarbij de ontwikkeling van de baby een positieve boost krijgt.

We kunnen je bon per post of per mail versturen, maar je mag hem natuurlijk ook – op afspraak – komen ophalen bij onze spa.

Let op: deze cadeaubonnen zijn alleen in Heerhugowaard in te wisselen. Je kunt natuurlijk ook een cadeaubon voor onze baby spa in Emmen, Franeker, Groningen of Winterswijk kopen.

Baby spa cadeaubon geven

Cadeaubon per post

 • Met aandacht ingepakt
 • Verzekerd verstuurd (we rekenen hiervoor 4,95, dit wordt automatisch bij je bon opgeteld)
 • 2-3 werkdagen

Cadeaubon per mail

 • Geen verzendkosten
 • Binnen 5 minuten in je inbox
 • In Sparkle style en met printables
 • Gemakkelijk en snel door te sturen per mail

Cadeaubon ophalen

Natuurlijk kun je je cadeaubon ook ophalen aan de Middenweg 190 in Heerhugowaard. Wil je hiervoor wel een afspraak maken? Tijdens de sessies kunnen wij de deur helaas niet open doen.

Stuur ons een mailtje of appje met wanneer jij de bon graag zou willen ophalen. Dan plannen we een afspraak in. 

Route & parkeren

Onze baby spa bevindt zich in het oude centrum van Heerhugowaard. Parkeren kan aan de overkant van de straat, naast Rutgers Hoortechniek, of langs de straat richting het Raadhuisplein.

Routebeschrijving

Vanaf Alkmaar

Vanaf Alkmaar ben je in een kwartiertje bij onze spa. Ga op de N242 richting Heerhugowaard. Neem de afslag Heerhugowaard / Obdam en houd rechts aan bij de splitsing. Na 2,9 km. neem je de rotonde rechts. Bij het stoplicht ga je vervolgens links. Je vindt onze baby spa aan je rechterhand (na 40 meter).

Vanaf Hoorn

Rijd Hoorn uit en ga via het Oosteinde en vervolgens het Westeinde naar de N194 richting Heerhugowaard. Neem de afslag Heerhugowaard en ga de Krusemanlaan op. Bij de 2e rotonde neem je de 3e afslag, naar de Middenweg. Na een kilometer vind je de spa aan je linkerhand.

Sparkle Baby Spa Groningen

Met het OV

Op 140 meter van Sparkle baby spa vind je de bushalte ‘Bomenwijk’. Bus 160 – vanaf Alkmaar Centraal – komt hier langs. Vanuit het treinstation Heerhugowaard kun je bus 162 pakken tot halte ‘Icaruslaan’. Vanaf daar is het 10 minuten lopen.

  Contact

We'd love to stay in touch. Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.

Baby spa Drenthe

Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen
06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

Baby spa Groningen

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen
06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

× Whatsapp