Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Sparkle Baby Spa Groningen

Een bezoekje aan Sparkle is niet alleen een ervaring om niet te vergeten, het is ook nog eens ontzettend goed voor de fysieke en mentale ontwikkeling van jouw baby.

Plan nu je afspraak

Selecteer jouw keuze; kies de tijd en datum die jou uitkomt en vul vervolgens je gegevens in.

Heb je een cadeaubon? Dan kun je helaas (nog) niet online reserveren. Je kunt ons dan het beste even Whatsappen of bellen om een afspraak te maken.

We hebben twee type afspraken. Bij al onze afspraken geldt dat de Baby Spa sessies privé zijn. Je bent dus nooit met vreemde ouders en hun baby’s in de Spa.

Je kunt kiezen voor Sparkle Star, als je met één baby wilt komen. Wil je samen met een vriendin, (schoon)zus of buurvrouw komen óf heb je een tweeling? Kies dan voor Sparkle Family & Friends. Er worden twee babyjacuzzi’s voor je gevuld en de baby’s kunnen tegelijk genieten van het floaten.

Wil je vaker komen? Bekijk dan onze speciale voordeeltarieven.

Je vindt onze prachtige, sfeervolle Baby Spa midden in het centrum van Groningen. Wil je blijven overnachten? Ook dat kan.

 

Sparkle City Spa Groningen

In Groningen hebben we naast de Baby Spa ook een City Spa / Skin & Health Clinic. Naast heerlijke ontspannen gezichtsbehandelingen van Oolaboo, ontharen en Shellac, kun je bij de City Spa ook terecht voor EMB bloedtesten en de Sparkle Health Trainer. Deze unieke machine helpt je met het contouren en tonen van je figuur, bijvoorbeeld na je zwangerschap, afvallen en cellulitis verminderen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bindweefselmassages (ook voor zwangeren!) en helpen je graag met je gezondheid en fijn in je lijf zitten.

Bindweefselmassage voor zwangeren

Op een verantwoorde manier je lichaam back in shape en je cellulitis verminderen? Speciaal voor na de zwangerschap hebben we een 10-weekse module die je helpt weer lekker in je vel te zitten.

Ontspannen gezichtsbehandelingen

Voor onze fijne gezichtsbehandelingen werken we met het Nederlandse merk Oolaboo. Een ontzettend fijn merk, zonder twijfelachtige stoffen, maar met ingrediënten die je huid verbeteren.
Gericht afvallen, back in shape na je zwangerschap

Back in shape na je zwangerschap

Op een verantwoorde manier je lichaam back in shape en je cellulitis verminderen? Speciaal voor na de zwangerschap hebben we een module van 10 sessies die je helpt weer lekker in je vel te zitten.

Een origineel kraamcadeau

Een Sparkle Baby Spa cadeaubon is een origineel en waardevol kraamcadeau. Je geeft niet alleen een ontspannen beleving, maar de Spa draagt ook bij aan de mentale en fysieke ontwikkeling van de baby. Sowieso: quality time is toch het mooiste wat je jonge ouders kunt geven?

Let op: deze cadeaubonnen zijn alleen in Groningen in te wisselen. Wil je liever een cadeaubon voor Franeker kopen? Klik hier

Cadeaubon per post

We sturen de cadeaubon graag, natuurlijk leuk ingepakt, op naar jou of naar de (aanstaande) ouders. Omdat we de cadeaubonnen verzekerd versturen, vragen we hier een porto-vergoeding voor van 4,95. Dit is al in de prijs verrekend. Je kunt je bon ongeveer 2 tot 3 werkdagen na het bestellen verwachten. Natuurlijk wordt je bon leuk ingepakt.

Toch liever de cadeaubon per post ontvangen of zelf ophalen in Groningen?
> Per mail      > Ophalen in Groningen
Babyspa kraamcadeau cadeaubon

Cadeaubon per mail

Natuurlijk kunnen we je cadeaubon ook per mail versturen. Zo heb je binnen 5 minuten een prachtig, waardevol en origineel kraamcadeau in je mailbox. Je kunt je bon vervolgens gemakkelijk en snel doorsturen per mail. Op deze manier kun je er zelf ook een persoonlijk berichtje aan toevoegen. Of print hem uit en verpak hem op een originele manier.

Toch liever de cadeaubon per post ontvangen of ophalen in Groningen?
> Per post      > Ophalen

Cadeaubon ophalen in Groningen

Woon jij in of rondom Groningen? Natuurlijk kun je de bon gratis bij onze salon in Groningen ophalen. Als je kiest om de bon in de salon te komen ophalen, kun je het beste even bellen of Whatsappen om af te spreken. Tijdens de sessies kunnen wij de deur namelijk niet open doen.

Toch liever de cadeaubon per post of per mail ontvangen?
> Per post      > Per mail

Oli & Carol badeendjes natuurrubber

Leuk dat je een cadeaubon wilt komen halen. Tijdens de Baby Spa sessies kunnen we helaas niet de deur open doen. Als je onderstaand formulier invult, dan maken we een afspraak om de bon te kunnen halen. 

Kies het bedrag van de cadeaubon die je graag wilt ophalen

Wil je je cadeaubon ingepakt samen met een leuk (kraam)cadeautje? Vink dan hieronder je keuze aan.

Vaker naar de Baby Spa

Na één Baby Spa sessie merk je misschien al een verschil, maar na meerdere sessies zul je zien dat de positieve effecten voor je baby sterker worden én langer aanhouden.

Vanwege de positieve effecten die ouders zien bij hun baby, komen veel baby’s vaker dan één keer naar de Spa. We horen terug (en zien het zelf ook aan de kleintjes die terugkomen) dat ze de positieve veranderingen, zoals minder overstrekken of minder last van reflux, ook echt merken. Baby’s die vaker komen zijn rustiger, ontspannen sneller en gaan motorisch sneller vooruit.

We hebben daarom speciale kortingen als je vaker wilt komen met je baby.

Baby Spa met overnachting

Sparkle Groningen is de enige Baby Spa in Nederland, waar je ook direct kunt overnachten. Boven de Baby Spa vind je twee prachtige Bed & Breakfast appartementen: de Pakhuissuites. Zo houd je het ontspannen gevoel van de Baby Spa wat langer vast en kun je optimaal genieten van het mooie Groningen.  

Contact

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Q-park garage Ossenmarkt is minder dan vijf minuten lopen en is een fijne ruime parkeergarage.

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
groningen@sparklebabyspa.nl

× Whatsapp