Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Sparkle Baby Spa Groningen

Midden in het centrum van Groningen vind je een oase van rust. Bij Sparkle Baby Spa kunnen baby’s vanaf 2 weken en hun ouders genieten van een intiem momentje samen in een prachtig pakhuispandje midden in de stad.

Ontspanning, gezondheid en bonding komen hier samen. Geniet van jullie quality time tijdens de babymassage en het floaten.

 

Plan nu je afspraak

Je kunt kiezen uit twee type afspraken.

Sparkle Star is als je met één baby wilt komen.

Kom je liever met je vriendin, (schoon)zus of collega óf heb je een tweeling? Kies dan voor Sparkle Family & Friends. We vullen dan twee babyjacuzzi’s voor jullie. Zo kunnen de babytjes tegelijk komen floaten (en voor de foto even samen in bad, kan natuurlijk ook). Hoe dan ook, onze Baby Spa sessies zijn altijd privé. Je bent dus niet met vreemde ouders en hun baby’s in onze Spa.

Selecteer jouw keuze; kies de tijd en datum die jou uitkomt en vul vervolgens je gegevens in.
Heb je een cadeaubon en wil je een afspraak boeken? Klik dan hier. 

Ik heb een cadeaubon. Hoe kan ik boeken?

Helaas is het (nog) niet mogelijk online in te boeken met je cadeaubon.

We helpen je graag met inboeken via:

Geef je in je berichtje alvast aan dat je graag boekt voor Baby Spa Groningen en eventueel ook alvast welke datum of dag je voorkeur heeft.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan natuurlijk ook! 

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Het enige wat je zelf mee moet nemen is (extra) voeding en een schone luier voor je kleintje. Omdat de meeste baby’s na hun Spa sessie fijn in slaap vallen, is een lekkere pyjama of boxpakje voor je kindje ook altijd fijn.

Wij zorgen voor:

 • de neckfloat (veilig en gecertificeerd) met een schone hoes
 • een zwemluier
 • een zwembroekje
 • 100% natuurrubber badspeeltjes
 • een badcape
 • zachte hydrofielen
 • luxe voedende en pure Sparkle massageolie
 • een lekkere kop koffie of thee

Meer vragen? Bekijk onze FAQ (veelgestelde vragen) pagina. Of stuur ons een Whatsappje: 06 554 712 10 of mailtje.

Vaker naar de Baby Spa

Vanwege de positieve effecten die ouders zien bij hun baby, komen veel baby’s vaker dan één keer naar de Spa. Na één Baby Spa sessie merk je misschien al een verschil, maar na meerdere sessies zul je zien dat de positieve effecten voor je baby sterker worden én langer aanhouden.

We zien dit bij de baby’s die terugkomen, maar belangrijker horen ook van de ouders hele positieve ervaringen.

Baby’s die vaker komen ontwikkelen vaak een beter slaapritme, zijn rustiger en hebben minder last van overstrekken, krampjes, obstipatie en reflux.

We hebben daarom speciale kortingen als je vaker wilt komen met je baby. Je kunt hieronder jouw strippenkaart kopen. Hoe vaker je komt, hoe hoger de korting.

Als je een account aanmaakt, kun je gemakkelijk met jouw strippen een afspraak bij de Baby Spa in Groningen inplannen. Je hoeft alleen in te loggen en de afspraak in te plannen.

Met deze strippenkaarten kun je alleen Sparkle Star sessies bij Sparkle Baby Spa in Groningen inboeken.

 
Heb je vragen? Stuur ons vooral een appje of mailtje. We denken graag met je mee.

Een origineel kraamcadeau

Op zoek naar een uniek en gewaardeerd kraamcadeau? Denk eens aan de Sparkle Baby Spa cadeaubon. Je geeft dan niet alleen ontspanning aan de ouders én de baby, maar de Spa draagt ook bij aan de fysieke en mentale gezondheid van de baby. Sowieso is de beleving en bonding time in de Spa een heel fijn cadeau voor de baby, maar ook voor de (aanstaande) ouders.

We kunnen je bon per post of per mail versturen, maar je mag hem natuurlijk ook komen ophalen (op afspraak) bij Sparkle Groningen (Kleine Butjesstraat 1).

Let op: deze cadeaubonnen zijn alleen in Groningen in te wisselen. Je kunt natuurlijk ook een cadeaubon voor onze Baby Spa in Emmen of Franeker kopen.

Cadeaubon per post

 • Met aandacht ingepakt
 • Verzekerd verstuurd (we rekenen hiervoor 4,95, dit zit bij de prijs in)
 • Naar jou of de (aanstaande) ouders
 • Ongeveer 2-3 werkdagen na je bestelling in huis

Cadeaubon per mail

 • Binnen 5 minuten in je inbox
 • Opgemaakte mail in Sparkle style
 • Gemakkelijk en snel door te sturen per mail
 • Geen verzendkosten
 • Print hem zelf uit en verpak hem zelf op een originele manier

 

Cadeaubon ophalen in Groningen

 • Met aandacht ingepakt
 • Geen verzendkosten
 • Zelf op te halen aan de Kleine Butjesstraat 1 in Groningen
 • Let op: Tijdens de sessies kunnen wij de deur niet open doen. Stuur ons een mailtje of appje met wanneer jij de bon graag zou willen ophalen. Dan plannen we een afspraak in. 

 

Baby Spa met overnachting

Sparkle Groningen is de enige Baby Spa in Nederland, waar je ook direct kunt overnachten. Boven de Baby Spa vind je twee prachtige Bed & Breakfast appartementen: de Pakhuissuites. Zo houd je het ontspannen gevoel van de Baby Spa wat langer vast en kun je optimaal genieten van het mooie Groningen.

Want:

Overnachten bij Sparkle Baby Spa
Sparkle Baby Spa Groningen

Route & parkeren

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Q-park garage Ossenmarkt is minder dan vijf minuten lopen en is een fijne, ruime parkeergarage.

Routebeschrijving

Vanaf Beilen / Assen / Haren

Ga op de A28 richting Groningen. Houd op het Julianaplein links aan en neem afslag 36 Groningen-West. Ga verder op de Laan 1940-1945 en sla na 2,4 kilometer af op de Friesestraatweg. Ga vervolgens links naar de Kraneweg en vervolg je weg naar de Verlengde Visserstraat. Sla linksaf naar de Noorderhaven (de weg gaat over in het Lopende Diep en vervolgens Spilsluizen). Ga links over de Ebbingebrug en rijd een stukje ’terug’ langs het water. De parkeergarage is aan je rechterkant.

Vanaf Heerenveen / Drachten

Ga de A7 op richting Drachten / Groningen. Neem afslag 36 Groningen-West naar N370 richting Winsum. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de N370. Houd links aan naar de Laan 1940-1945 en sla na 2,4 kilometer af op de Friesestraatweg. Ga vervolgens links naar de Kraneweg en vervolg je weg naar de Verlengde Visserstraat. Sla linksaf naar de Noorderhaven (de weg gaat over in het Lopende Diep en vervolgens Spilsluizen). Ga links over de Ebbingebrug en rijd een stukje ’terug’ langs het water. De parkeergarage is aan je rechterkant.

Met het OV

Wanneer je met het OV komt, kun je het beste een bus naar de Grote Markt in Groningen pakken. Vanaf de Grote Markt is het een kleine vijf minuutjes lopen naar Sparkle Baby Spa. Vanaf het centraal station van Groningen gaan verschillende bussen naar de Grote Markt.

Sparkle baby spa logo
Baby spa Groningen
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

 

Baby spa Friesland
Dijkstraat 13

8801 LR Franeker

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

 

Baby spa Drenthe
Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

 

Baby spa Gelderland
Bossesteeg 12
7101 GE Winterswijk

06 11285174
winterswijk@sparklebabyspa.nl

× Whatsapp