Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Zwangerschapsmassage in Groningen en aan huis

Zwangerschapsmassage in Emmen

Tijdens je zwangerschap verandert er van alles in je lichaam. Je lijf verandert misschien wel nooit meer zo snel en zoveel als tijdens je zwangerschap. Lief zijn voor je lichaam en kiezen voor ontspanning is nu dus extra belangrijk.

Bij Sparkle mom & baby spa in Emmen vind je de fijnste zwangerschapsmassages. Om je te laten ontspannen, maar ook om (zwangerschap gerelateerde) kwaaltjes te verminderen. Bij Sparkle ben je letterlijk in goede handen.

Plan jouw zwangerschapsmassage in Emmen

Bij Sparkle zijn we gespecialiseerd in zwangerschapsmassages. Gun jezelf de ontspanning van een fijne Sparkle massage beleving.

Weet je al welke massage je wilt boeken? Plan dan hier je massage in

Kenko zwangerschapsmassage

Ontspannen zwangerschapsmassage

Gun jezelf een fijne ontspannende massage. Op onze fijne massagebank kun je – door een buikuitsparing – zowel op je buik als op je zij gemasseerd worden. Net wat jij prettiger en comfortabeler vindt.

 

  • Vanaf week 14 (het 2e trimester) t/m de laatste dag van je zwangerschap
  • 50 minuten – 65 euro
Zwangerschapsmassage Groningen

Zwangerschapsmassage met warmwater kussen

Tijdens de massage met warmwater kussen merk je hoe warmte je direct ontspanning geeft. Het warmwaterkussen wordt maximaal 38 graden. Door het water krijg je voldoende ondersteuning én wordt je zacht gewiegd.

 

  • Vanaf week 35 t/m de laatste dag van je zwangerschap
  • 50 minuten – 69,50 euro
Zwangerschapsmassage met warmwaterkussen

Magnesium zwangerschapsmassage

Bij de magnesium zwangerschapsmassage vul je je magnesium aan, terwijl je volledig ontspant. We masseren je met onze speciale magnesiumolie. Magnesium helpt bij bijvoorbeeld restless legs en spierspanningen.

 

  • Vanaf week 14 (het 2e trimester) t/m de laatste dag van je zwangerschap
  • 50 minuten – 69,50 euro
Zwangerschapsmassage Groningen

Magnesium restless legs treatment

Heb je last van rusteloze of opgezwollen benen? De behandeling voor restless legs bestaat uit een massage van de (onder)benen, gevolgd door een ontspannen voetenbad met pure magnesiumkristallen.

 

  • Vanaf week 14 (het 2e trimester) t/m de laatste dag van je zwangerschap
  • 25 minuten – 39,50 euro

Selecteer jouw keuze; kies de tijd en datum die jou uitkomt en vul vervolgens je gegevens in.
Heb je een cadeaubon? De code kun je invullen in stap 4 Overzicht van je afspraak, rechts onderin.

Ik heb een cadeaubon. Hoe kan ik boeken?

​Heb je een cadeaubon? De code op je bon vul je in in stap 4 Overzicht van je afspraak, rechts onderaan (onder de strippenkaarten).

Mocht je er toch niet uitkomen, we helpen je graag met inboeken via:

Geef je in je berichtje alvast aan welke datum of dag je voorkeur heeft.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan natuurlijk ook! 

Wanneer kan ik het best een massage boeken?

Je kunt je massage het best na het eerste trimester van je zwangerschap plannen. Doordat je tijdens de massage afvalstoffen versneld afvoert, kunnen bij een massage complicaties optreden in het eerste trimester, dit kan schadelijk zijn voor je kindje. Wij raden daarom aan om je in elk geval de eerste 14 weken van je zwangerschap niet te laten masseren.

Na deze 14 weken kun je, wanneer je geen complicaties hebt, tot op de laatste dag van je zwangerschap een massage plannen. Juist vlak voor je bevalling kan die extra ontspanning – en verlichting van (spier)klachten en spanningen – ontzettend fijn zijn.

Veel van onze klanten komen dan ook vaker terug, bijvoorbeeld eens in de 2 tot 4 weken. De ontspanning die ze ervaren is namelijk heel welkom, vooral richting het einde van de zwangerschap.

Plan nu jouw zwangerschapsmassage in Emmen

Waar kan ik parkeren?

Je kunt gratis voor onze deur parkeren, aan de Weerdingerstraat. Mocht er geen plekje meer vrij zijn voor of naast het pand, kun je altijd parkeren op het parkeerterrein van Jumbo Emmen (Weerdingerstaat 232B).

Meer vragen? Stuur ons een Whatsappje: 06 55471210 of mailtje.

Buikpakkingen voor zwangeren

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Hoe verder je in je zwangerschap komt, hoe meer je gaat voelen dat je lijf echt verandert. Door het extra gewicht in je buik en het weker worden van je gewrichten en spieren, kunnen lichamelijke (zwangerschaps)klachten ontstaan. Bijvoorbeeld rugpijn, spierspanningen, restless legs en bekkenpijn. Een zwangerschapsmassage kan helpen deze klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Naast ontspanning, heeft een zwangerschapsmassage nog tal van voordelen voor jou en je baby:

minder stress

massages stimuleren de aanmaak van oxytocine. Het liefdes- of gelukshormoon wat helpt stress te verminderen
Sparkle favicon

voor je kindje

tijdens de massage merk je misschien wel verandering bij het kindje in je buik. Maar je baby krijgt meer mee dan je misschien denkt. De oxytocine en endorfine die vrij komen tijdens je massage komen ook bij je baby terecht.

betere doorbloeding

een massage zorgt dat niet alleen jij een betere doorbloeding hebt, maar dit werkt door naar de placenta van jouw baby. Hierdoor krijgt hij of zij meer voedingsstoffen en zuurstof

minder kans op complicaties

uit onderzoek blijkt dat regelmatige massages de kans op vroeggeboorte en complicaties verkleinen

diepere slaap

regelmatig gemasseerd worden, heeft effect op je slaap. Door de de stimulatie van het parasympatische zenuwstelsel slaap je beter en dieper

minder spierpijn

tijdens je zwangerschap komen je gewrichten en spieren meer onder druk te staan. Met een zwangerschapsmassage kun je de belaste spieren ontlasten en klachten verminderen

Ontspanning en selfcare

Hoe bijzonder is het dat jouw lijf het eerste huis is van jouw kindje? Dat jouw lijf alles geeft om jouw kindje te laten groeien. Maar het gaat niet voor niets. Een zwangerschap kan best zwaar zijn. Lichamelijke kwaaltjes en dan nog de emotionele rollercoasters. Voor jezelf zorgen is – juíst nu – echt geen overbodige luxe. Gun jezelf de ontspanning in deze bijzondere periode. Zorg goed voor jezelf, dan zorg je goed voor je kindje.

Zwangerschapsmassage op je buik

Onze massagetafel in Emmen heeft een speciale buikuitsparing. Hierdoor kun je – ook wanneer je verder bent in je zwangerschap – comfortabel op je buik liggen. Wanneer je liever in zijligging gemasseerd wordt, kan dit natuurlijk ook! Wat belangrijk is, is dat jij je fijn kan ontspannen en over kan geven aan de massage.

Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw wensen en eventuele klachten.

Zwangerschapsmassage en complicaties

Wanneer je last hebt van bepaalde complicaties tijdens je zwangerschap, kan een zwangerschapsmassage af te raden zijn. Het is belangrijk om als je bijvoorbeeld last hebt van bloedingen, een te hoge of te lage bloeddruk, trombose, vroegtijdige weeën of zwangerschapsvergiftiging, eerst te overleggen met verloskundige, gynaecoloog of een andere behandeld specialist. Als je twijfelt, mag je altijd contact met ons opnemen of je verloskundige/arts vragen dit te doen. We denken graag mee over wat (wel) mogelijk is.

Sparkle favicon
Eindelijk weer op je buik liggen
Sparkle favicon
Vanaf het 1e trimester van je zwangerschap
Sparkle favicon
Aandacht voor jouw zwangere lijf

Ervaringen

Benieuwd hoe andere klanten onze zwangerschapsmassages hebben ervaren? Je leest een greep uit onze reviews hieronder.

Op Google lees je nog veel meer reviews van onze spa

Sophia


Mijn man had als verrassing een zwangerschaps massage geboekt bij Sparkle en wat ben ik aangenaam verrast.

Je komt binnen in een hele fijne, rustgevend omgeving en Kaylee stelde mij helemaal op mijn gemak. De massage voelde heerlijk aan, ik was daarna helemaal ontspannen. Zeker een aanrader!
Ze hadden ook allemaal leuke babyspullen. Kaylee heeft ons ook uitleg gegeven over de babyspa. Na de geboorte van onze baby willen we dat t.z.t. ook proberen.

Bartje


Er heerst een hele fijne rustgevende sfeer en het ziet er allemaal super mooi uit.

Ryanne


Ik was opzoek naar een kraamcadeau, een genietmoment voor mama en baby leek mij echt te gek!

Afgesproken om de bon op te komen halen in Emmen, althans dat dacht ik haha. Ik bleek dat niet goed gecommuniceerd te hebben, dus hij lag in Groningen voor mij klaar, oepsie. Maar het is geweldig opgelost. Ze hebben de bon kosteloos opgestuurd zodat we hem toch nog op tijd konden geven!

Wat een top service. Ik blij, mama to be blij en het team van Sparkle natuurlijk ook! Allemaal blije mensen, beter kan het toch niet?!

Annemieke


Ik had een zwangerschapsmassage geboekt bij Sparkle in Emmen. Ben goed geholpen door Kaylee, ze is rustig, vriendelijk en bedreven.
Graag wil ik als onze baby’s er zijn nog een keer het floaten uitproberen!

Een tip: zet een stoeltje neer in de massageruimte. Dat zou zoveel makkelijker zijn met schoenen/sokken aantrekken.

  Contact

We’d love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.

6 + 7 =

Logo Sparkle mom & baby spa

Sparkle Drenthe

Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl

Sparkle Groningen

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl