Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Waar gezondheid, ontwikkeling en ontspanning samenkomen

Sparkle baby spa

Stap binnen in een oase van rust. Een heerlijk geurende ruimte met mooie gedempte, natuurlijke kleuren.

Sparkle baby spa is méér dan zomaar een baby spa, méér dan een plek waar baby’s kunnen genieten van een badje. Wij zien Sparkle als de plek voor baby’s en ouders waar gezondheid, ontwikkeling en ontspanning samenkomen.

We nemen je graag mee in een ontspannen en fijne beleving, die jou en je kindje dichter bij elkaar brengt. Die jullie beide doet ontspannen, een geborgen gevoel geeft.

Neem alvast een kijkje in onze spa’s.

 

Sparkle favicon

Voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden

Sparkle favicon

Kleinschalig, persoonlijk en altijd privé

Sparkle favicon

Een ontspannen, geborgen beleving

Sparkle favicon

Oprechte aandacht voor jou en je kleintje

[instagram-feed]

Maar een bezoek aan Sparkle is meer. Babymassage en floaten hebben veel fijne voordelen voor je kleintje. Door onze uitgebreide ervaring en opgedane kennis kunnen we jullie op een fijne manier helpen bij onder andere darmkrampjes, eczeem en spierspanningen.

Wist je ook dat baby’s vaak beter slapen na een baby spa sessie en dat meerdere sessies zelfs een heel groot effect kunnen hebben op het slaapritme. Ook helpt de spa onrustige baby’s gemakkelijker te ontspannen.

Sparkle favicon

Slaapritme

Sparkle favicon

Darmkrampjes

Sparkle favicon

Spierontwikkeling

Sparkle favicon

Coördinatie en balans

Sparkle favicon

Immuunsysteem

Sparkle favicon

Hechting

Na één Baby Spa sessie merk je misschien al een verschil, maar na meerdere sessies zul je zien dat de positieve effecten voor je baby sterker worden én langer aanhouden.

PREMATUUR EN DYSMATUUR BABY’S

Babymassage en floaten zijn ook ontzettend geschikt voor prematuur en dysmatuur baby’s. Onderzoek wijst uit dat te vroeg geboren baby’s ontzettend veel profijt hebben van babymassage en dat dit zowel hun groei, als de alertheid van de baby en de bonding met de ouders significant versterkt. Het floaten zorgt er (o.a.) voor dat naast het trainen van de spieren en dus versterken van het lichaam, ook de longcapaciteit wordt vergroot.

Voor alle baby’s geldt dat de Spa de band met de ouders versterkt, maar juist de baby’s die het in het begin wat lastiger hebben gehad, door bijvoorbeeld een couveuse start, hebben extra baat bij deze vorm van bonding.

Babymassage-groningen

ECZEEM EN EEN GEVOELIGE HUID

Als Health & Skin Clinic zijn we gespecialiseerd in de huid en huidproblemen. Het water waarin wordt gefloat is speciaal gezuiverd en vrij van chemicaliën en andere stoffen die agressief kunnen zijn voor de huid. De baden worden gereinigd met een speciaal O3 systeem, een natuurlijk schimmeldodend en bacterie-werend systeem, zonder chemische toevoegingen. Doordat het water is gezuiverd, is dit zelfs extra zacht voor de huid en zien we dat baby’s met huidproblemen een zachtere huid krijgen van dit water.

De olie waarmee we masseren is ontwikkeld in samenwerking met biochemici, cosmetologen en dermatologen. Het is een ontzettend voedende olie, zonder twijfelachtige stoffen als parabenen, minerale oliën en siliconen. Natuurlijk is deze olie niet op dieren getest.

Baby’s met eczeem kunnen dus niet alleen veilig bij ons genieten van de spa, maar profiteren ook van een rustigere, zachtere huid.

Twijfel je? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen of de Spa voor jullie geschikt is.

Baby Spa Groningen

Neem een kijkje in onze spa’s

Onze meestgestelde vragen

Sparkle op tv, in de krant en online

Wil je meer over ons te weten komen? Volg ons dan ook op social media.

Waarom speciaal voor Sparkle baby spa kiezen?

Voor ons is het heel duidelijk. Omdat de positieve effecten van babymassage en floaten de basis vinden in ontspanning, vinden we het ontzettend belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Zowel jij als je baby. En hoe doe je dit nu beter dan wanneer je onder de mensen bent die jij graag om je heen hebt? De mensen die jij zelf uitkiest en die vertrouwd voelen en klinken voor jou en je baby. Je herkent waarschijnlijk wel dat je snel afgeleid bent, wanneer je andere mensen hoort praten, nieuwe stemmen hoort. Zeg eens eerlijk: hoe snel ontspan jij je dan? Voor je baby zijn deze prikkels nog vele malen sterker.

Om het aantal prikkels en indrukken zoveel mogelijk te beperken zijn alle onze sessies privé. Hierdoor kunnen we onze sessies ook echt op jou en je baby afstemmen en zijn jullie dus nooit met onbekende ouders en baby’s in de Spa. Dit is belangrijk, omdat de positieve effecten van babymassage en floaten de basis vinden in ontspanning.  Wanneer je baby, maar ook jij, zich ontspant hebben de massage en het floaten een optimaal effect.

 

you are made of sparkles

Ook het interieur, geur en een fijne omgeving dragen bij aan je ontspanning. Wij zijn ervan overtuigd dat je sneller ontspant in een mooie omgeving die cosy en knus aanvoelt.

Maar dit gaat verder. Sparkle baby spa is ontstaan na een lange tijd van onderzoek, met name in het buitenland. We hebben verschillende massagetechnieken, opgedane kennis en rituelen verwerkt in onze sessies. Dominique, founder van Sparkle is paramedisch opgeleid en heeft jarenlange ervaring in de wellness- en hospitalitybranche. Van jongs af aan kwam ze in aanraking met massagetherapieën als shiatsu, daarnaast deed ze onder meer kennis op bij een Nederlands cosmeticabedrijf met eigen laboratorium. Met het team, wat ook bestaat uit (para)medisch en/of pedagogisch opgeleide professionals blijft Sparkle zich ontwikkelen op het gebied van wellbeing voor baby’s.

We stellen ontzettend veel eisen aan de producten die we in de spa gebruiken. Mooie materialen, veel op natuurlijke basis, maar vooral ook veilig. Van onze massage-olie, tot de superveilige floatbanden. En van de 100% natuurrubber badeendjes tot de fijne zachte hydrofielen van 100% biologisch katoen. Zelfs het behang in onze spa is antibacterieel is en afschrobbaar en hierdoor extra hygiënisch.

Door verschillende ouders zijn we de ‘Mooiste Baby Spa van Nederland’ genoemd; iets waar we ontzettend trots op zijn. Maar hoewel we het interieur best belangrijk vinden, vinden we het nog veel fijner dat de fijne sfeer, de kleinschaligheid en de oprechte aandacht volop genoemd wordt in onze reviews.

We hebben inmiddels ervaring met meer dan 1000 baby’s en hun ouders, zijn constant in ontwikkeling en hebben veelvuldig contact met artsen en verloskundigen.

Sparkle favicon

Ultieme ontspanning

Onze sfeervolle inrichting, zo min mogelijk prikkels (geen vreemde ouders of baby’s!) en onze oprechte aandacht laten je baby en jou sneller ontspannen

Sparkle favicon

Oprechte, persoonlijke aandacht

Doordat elke sessie een privé baby spa is, of je nu alleen boekt of samen met je vriendin, (schoon)zus of buurvrouw, kunnen we de sessie helemaal op jou en je baby afstemmen.

Sparkle favicon

Positieve effecten

Naast ontspanning voor jou en je baby, draagt de Spa bij aan de fysieke en mentale ontwikkeling van je baby en geeft het verlichting bij klachten als reflux, buikkrampjes en overstrekken.

Sparkle favicon

Veilig & vertrouwd

Onze baden worden gevuld met gezuiverd water, vrij van chemicaliën en chloor. De neckfloats zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Sparkle Baby Spa

Wat anderen over ons zeggen

We kunnen natuurlijk nog veel meer vertellen over onszelf, maar vinden het veel belangrijker wat anderen van ons vinden. Niet alleen de media en professionals, maar vooral onze lieve klanten.

Want we doen dit voor jullie. Om jullie baby’s en jullie zelf ontspannen en blij naar huis te laten gaan, te helpen bij (kleine) klachten en om de ontwikkeling van jullie baby te stimuleren.

 

Relaxed and healthy baby, happy parents

Alexandra


Een super leuke ervaring met ons meisje van 12 weken oud. Lois legt je rustig de massage techniek uit zodat je het goed zelf kan doen bij je baby.

En daarna in het bad, ons meisje vond het echt geweldig lekker 20 minuten ontspannen en trappelen. Daarna slapen als een os 😉

De sfeer in de spa is ontspannen, knus en schoon. Het is ook fijn dat je een privé sessie hebt zonder andere mensen.

Al met al was het nog leuker dan ik had verwacht!

Angelique


Donderdag 5-8 op de openingsdag geweest met ons 6 weken oude zoontje. We waren de eerste klanten en zijn vriendelijk ontvangen door Dominique en Sarije.

Alles wordt duidelijk uitgelegd en ze nemen uitgebreid de tijd om het jou en je kindje naar de zin te maken. Liam heeft een voorkeurshouding en dit zagen de dames ook gelijk en werd meteen aangeboden om nog eens terug te komen en dan wat oefeningen en massages te doen. We hebben ontzettend genoten omdat Liam zo zen was geworden.

Na afloop hebben we de lekkere massage olie gekocht. De volgende dag was de babyacne al een stuk minder en z’n huidje minder droog.

Ook zijn er prachtige foto’s gemaakt en worden deze niet zonder toestemming gedeeld op hun socials. Ik kan niet anders dan bijzonder enthousiast zijn en wát een aanwinst voor Emmen! Wij gaan hier zeker vaker naartoe, al is het alleen al voor de gezelligheid

Trynke


Professionele Luxe unieke baby Spa waar je bij binnenkomst gastvrij en warm wordt ontvangen. Er hangt een relaxte prettige sfeer en een heerlijke geur die je zintuigen prikkelen.

Het fijne is dat je privé sessies boekt en dus niet met meerderen baby’s in de Spa bent en de volle concentratie en 1 op 1 belevenis hebt met je baby.

Ons zoontje is te vroeg geboren en had veel baat bij het floaten en de heerlijke babymassages, hierbij wordt een lekkere vegan 🌱 babyolie gebruikt die ik meteen gekocht heb en veel gebruik wat een heerlijke geur!😍 Kortom voor ons is er maar 1 baby Spa en dat is Sparkle ✨ Wij komen dan ook graag terug bij Lois.

Tamara


Het was een hele gezellig en rustige sfeer bij de baby spa! Er wordt echt naar je geluisterd en tijd voor je genomen. Ons meisje vond de massage heel fijn en ook heel handig om thuis nog te kunnen doen!

Lekker in het badje was even wennen maar daarna echt relaxed.

Heel leuk persoonlijk gemaakt de mails en op locatie ook. Echt een aanrader!

Baby Spa of the Year 2020

Winnaar LTG Award

Onze baby spa is uitgeroepen tot Baby Spa of the Year door de Luxury Travel Guide.

Happy Service Award

Happy Service Award

Sparkle heeft de Happy Service Award ontvangen van het platform Oei, ik groei (bekend van de ‘Oei, ik groei’-boeken).

[instagram-feed]

  Contact

We’d love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.