Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Sparkle Baby Spa op de Zwanger & Baby Friesland

Sparkle Baby Spa of Zwanger & Baby Event Friesland

Op zaterdag 26 september 2020 staat Sparkle Baby Spa virtueel op het Zwanger & Baby Event Friesland live vanuit het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden. Tussen 9.30 en 17.30 ben je van harte welkom om je onder te dompelen in de wereld van zwanger zijn en baby’s. Helaas kon de beurs eerder dit jaar niet doorgaan vanwege Corona. Nu kunnen we gelukkig online onze deuren open gooien en jullie nog meer laten zien van onze Spa. En het leuke is: de toegang is helemaal gratis. Tijdens het event kun je profiteren van leuke acties, meer leren over je baby en alles eromheen en natuurlijke fijne kortingen.

Naast een toffe aanbieding heeft Sparkle Baby Spa nog veel meer voor jou in petto. In de vorm van een live workshop leren we je heel graag meer over ontspanning voor jouw baby. We vertellen je graag meer de voordelen van de Baby Spa (voor zowel de fysieke als de mentale ontwikkeling van je baby) en geven je wat tips voor het masseren van je baby. Ook hebben we leuke producten te koop in onze kraam en beantwoorden we natuurlijk graag je vragen.

 

Sparkle Baby Spa of Zwanger & Baby Event Friesland

Positieve effecten van Sparkle Baby Spa

Wil je alvast wat meer lezen? We hebben ook een blog geschreven over de positieve effecten van Sparkle Baby Spa voor de website van het event. 
Op onze site hebben we ook een stukje geschreven over onze specifieke werkwijze en waarin Sparkle zich onderscheidt van andere Baby Spa’s.

Wist je trouwens dat we in 2019 ook op het We Are Pregnant Event stonden? 

 

Baby & Zwanger Event Friesland
[instagram-feed]

Sparkle baby spa logo

Sparkle Groningen
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
groningen@sparklebabyspa.nl

 

Sparkle Friesland
Dijkstraat 13
8801 LR Franeker

06 19657371
franeker@sparklebabyspa.nl

 

Sparkle Drenthe
Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl