Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /customers/3/b/6/sparklebabyspa.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/dynamic-assets/class-dynamic-assets.php on line 2078 Sparkle Baby Spa op We Are Pregnant 2019 | Hipste babybeurs

Sparkle Baby Spa op de We Are Pregnant

Van 1 tot 3 november werd de Werkspoorkathedraal in Utrecht omgetoverd tot het Walhalla voor hippe moeders en mom-to-be. De hipste babybeurs van Nederland: We Are Pregnant. En het toffe is, Sparkle was erbij! Als eerste en enige Baby Spa van Nederland. Hoe ontzettend tof was het dat we werden gevraagd om op dit event te staan, tussen allerlei hippe, toffe en unieke shops. Alleen de allerleukste bedrijven op het gebied van zwanger, baby en mama staan hier, zo claimt de beurs. En dat was ook zo. Wat ontzettend veel mooie merken en shops!

En dan de styling, niet alleen van alle standjes, maar de hele beurs zag er fantastisch uit (thanks to: Te Leuk Event Design, die ons overigens ook hebben geholpen met onze toffe stand!). Wat hebben zij het ontzettend sfeervol en tof aangekleed.

Sparkle Baby Spa ballenbak

Heel veel baby’s én moms (to-be) hebben genoten in onze Let Love Sparkle ballenbak.
Meer zien? Bekijk onze Facebookpost van 5 november 2019, met heel veel leuke foto’s rondom de ballenbak.

Foto’s:
Romy v.d. Boogaart en Sparkle

Gezien op de We Are Pregnant:
Baby Spa met overnachting

Op de beurs hebben we zwangeren en ouders mogen vertellen over ons unieke concept, waar je ook kunt overnachten om het ontspannen gevoel na de Baby Spa nóg langer vast te houden.

Sparkle Groningen is de enige Baby Spa in Nederland, met de mogelijkheid om te blijven overnachten. Boven de Baby Spa vind je twee prachtige Bed & Breakfast appartementen: de Pakhuissuites. Midden in het centrum van Groningen, maar toch op een rustige plek.

[instagram-feed]

Sparkle baby spa logo

Sparkle Groningen
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
groningen@sparklebabyspa.nl

 

Sparkle Friesland
Dijkstraat 13
8801 LR Franeker

06 19657371
franeker@sparklebabyspa.nl

 

Sparkle Drenthe
Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl