Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Baby spa of massage met overnachting

Sparkling Sleepover Arrangement

Het relaxte gevoel van je baby spa sessie of massage vasthouden? Boek een Sparkling Sleepover Arrangement en blijf lekker slapen.

Boven Sparkle zijn twee mooie, luxe pakhuisappartementen. Midden in het centrum van Groningen; je staat met 3 minuutjes lopen op de Grote Markt. Hier vier je een heerlijke mini-vakantie met of zonder baby.

Relaxed overnachten in hartje Groningen

Jullie overnachten (helemaal zen en rozig) in een prachtig, authentiek pakhuispand. Midden in het centrum van Groningen. Je loopt de volgende dag dus zo de stad weer in.

  • 2 overnachtingen bij Pakhuissuites voor 2 of 4 personen (eventueel met je baby)
  • Privé baby spa sessie met babymassage en floaten
    of
  • Een heerlijke ontspannen massage van een uur

Dit arrangement is alleen geldig bij aankomst op maandag t/m donderdag. Je betaalt geen boekingskosten. De prijs is excl. toeristenbelasting.

Sparkling Sleepover

€ 350  € 305

2 nachten voor 2 personen (en baby)

Sparkle baby spa Groningen

Sparkling Sleepover

€ 375,95  € 335

2 nachten voor 4 personen (en baby)

Heb je vragen over het Sparkling Sleepover Arrangement? Wil je met meerdere baby’s komen of meerdere treatments boeken? Neem even contact met ons op. We helpen je graag.

Pakhuissuites

Sparkle mom & baby spa in Groningen is de eerste en enige baby spa waar je na je privé baby-spa-sessie of (zwangerschaps)massage kunt blijven overnachten. Boven de spa bevinden zich twee prachtige appartementen die worden verhuurd als B&B. Nadat je zelf hebt genoten van een ontspannen massage of jullie met je baby heerlijk hebben genoten van een babymassage en het floaten, kun je zo (zonder de deur uit te moeten) door naar je appartement.

De appartementen zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Ze zijn voorzien van twee slaapkamers met heerlijke bedden & dekbedden, flatscreen tv en een volledig ingerichte keuken (met koffie en thee). Je kunt kiezen voor een 2- of 4-persoons appartement. Tegen betaling is er een eigen parkeerplaats bij het pakhuis.

Reserveren

Helaas hebben wij geen inzicht in en invloed op de beschikbaarheid van de Pakhuissuites. Het is daarom niet mogelijk de beschikbaarheid in te zien. Je kunt onderstaand formulier invullen of zelf contact opnemen met Pakhuissuites. Dan kijken wij wat er mogelijk is qua beschikbaarheid.

Let op: Je kunt alleen van het Sparkling Sleepover Arrangement aanbieding gebruik maken bij aankomst op maandag tot en met donderdag.

 

Logo Sparkle mom & baby spa
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl