Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Nice to meet you 

Hi, ik ben Marije!

Van jongs af aan zeg ik al dat ik met baby’s en zwangere vrouwen wil werken. Ik liep als klein meisje altijd met een babypop in mijn handen. Het is dan ook niet gek dat ik terecht kwam op de verloskunde opleiding in Turnhout in België. Tijdens mijn studie heb ik onder andere stage gelopen op de kraamafdeling. Hier heb ik veel geleerd over zwangerschap en de verzorging van baby’s. Deze ervaring neem ik mee in de Baby Spa sessies van Sparkle.

Het is mijn doel om elke baby te laten genieten en jou als ouder een ervaring mee te geven die je niet zal vergeten. Door de persoonlijke benadering en kleinschaligheid van Sparkle kan ik echt de tijd nemen om te kijken naar je baby en ook inspelen op bijvoorbeeld darmkrampjes, overstrekken en reflux. De tips en tricks die je leert tijdens de massage en baby yoga, en echt op jouw baby zijn afgestemd, kun je thuis ook weer gebruiken. Daar word ik enorm blij van.

Naast mijn liefde voor baby’s, heb ik een grote passie en interesse in gezonde leefstijl en voeding. Doordat al op jonge leeftijd een ernstige vorm van prikkelbare darmsyndroom bij me is geconstateerd, ben ik veel gaan opzoeken over voeding en hoe je voeding voor je kunt laten werken. Om nog meer kennis op te doen op het gebied van voeding en medicijnen, ben ik de opleiding tot doktersassistent gaan doen en heb ik mijn diploma tot gewichtsconsulent behaald.

Ik ben gek op de Multi Use olie van Oolaboo. Zo fijn dat deze olie ook op de gevoelige babyhuid fantastisch werkt.

Wat anderen zeggen over Marije

Je stapt binnen in een klein maar knus pand. Het is er sfeervol ingericht en er hangt een fijne sfeer. Na een lekker kopje thee en een voeding voor de kleine man, begon de massage. Vinz gaf duidelijk aan dit niet leuk te vinden, geen probleem dus mocht hij gelijk in het warme bad. Hij vond het heerlijk! Was gelijk ontspannen. Echt prachtig om te zien! Na het floaten de kleertjes weer aan en toen heeft Marije alsnog een kleine massage gegeven en dat vond Vinz prima. Het is echt een aanrader! Wij gaan zeker nog een keer weer! Bedankt voor de relaxte ochtend!

Immy

Hele fijne persoonlijke babyspa. Voor ons wat het een eerste ervaring en we zijn er super doorheen begeleidt. Onze kleine vond het geweldig en lag te grijnzen in haar badje. Ook heel fijn hoe je door de massage heen geholpen wordt.

Leontien

Wanneer je binnen komt bij Sparkle baby spa wordt je met open armen ontvangen, heerlijk zen muziekje en het ruikt er heerlijk. De Spa ziet er ontzettend mooi uit, zowel van buiten als van binnen.
Charlie heeft genoten van de persoonlijke aandacht, de massage en het floaten. Wat heerlijk om haar zo te zien genieten.
Sparkle baby Spa is goed te bereiken en ligt heel centraal, gunstig voor als je wat verder moet reizen. Kan je het leuk combineren met een dagje Groningen.
 
 
Fauve

Dominique Scheper

Hi, ik ben Dominique en ik ben ondernemer in de spa, wellness en gezondheidsbranche.

Mijn ‘roots’ liggen in de cosmeticabranche. Mijn ouders zijn daarin een groot voorbeeld voor mij. Tijdens mijn studie huidtherapie heb ik veel kennis opgedaan over de huid, gezondheid en welbevinden. Door ervaring op te doen bij een Nederlands cosmeticabedrijf met haar eigen laboratorium, heb ik meer geleerd over de chemische processen die komen kijken bij het maken van cosmetica. Ook leerde ik hier meer over natuurlijke ingrediënten als bloemen, kruiden en planten en wat deze voor jou en je huid kunnen doen. De afgelopen jaren is mijn visie op de wellness en wellbeing nog meer gevormd door de wetenschappelijke benaderingen van artsen en dermatologen die ik heb ontmoet. Mijn passie ligt in het ontwikkelen van belevingsconcepten. Zo heb ik aan de wieg gestaan bij de ontwikkeling van onderscheidende hotel-resort-spa concepten van Landgoed Hunzebergen en de Spa & Wellness van resort Hof van Saksen. Doordat ik als stewardess, wat ik nog altijd doe naast Sparkle, vele prachtige en unieke Spa’s over de hele wereld kan bezoeken, komt mijn inspiratie en kennis van over de hele wereld.

Met Sparkle heb ik een eigentijds, vernieuwend en resultaatgericht concept in de markt gezet op het gebied van healthy aging, ontspanning en gezond leven. Een uniek en totaalconcept dat bijdraagt aan een gezond leven vanaf de eerste start. In het prachtige pand van de Pakhuissuites (een B&B boven onze spa) vind de rust en ontspanning, terwijl je eigenlijk middenin het centrum van Groningen staat. We willen allemaal graag vitaal en gezond oud(er) worden. Iedereen is zich steeds bewuster van ontspanning, voeding en beweging. Bij Sparkle gaan we graag een stap verder. Door middel van ‘gezonde’ cosmetica en huidverzorging met hoogwaardige natuurlijke stoffen, die vrij zijn van schadelijke stoffen als parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten. Chemicaliën die niet alleen een negatieve invloed hebben op het milieu, maar ook doorwerken in je huid en gezondheid. We geloven heel erg in een één-op-één benadering, want wat goed is voor jou kan voor iemand anders averechts werken. Uniek is dan ook dat je bij Sparkle door middel van uitgebreide DNA testen een persoonlijk health plan met voedings- en cosmetica-advies kunt ontvangen.

De Baby Spa is ontstaan vanuit dezelfde filosofie. We werken met de meest veilige en beste producten, zodat onze kleinste gasten niets tekort komen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de oprechte aandacht en het volgen van jouw baby. Onze één op één benadering wordt niet alleen door ouders als heel fijn ervaren, maar je ziet ook de resultaten bij de baby’s. Ik combineer hier mijn kennis en ervaring in de wellnessbranche, van massage en baby yoga en mijn reizen om baby’s én hun ouders de meest optimale en ontspannen spa sessies te laten beleven.

Iedereen zou een Oolaboo geurkaars in huis moeten hebben. Zo'n heerlijke geur en hij is ook nog eens vriendelijk voor het milieu.

Wat anderen zeggen over Dominique

Wat een heerlijke beleving! Zowel voor ons zoontje als voor ons.
Er wordt echt tijd voor je gemaakt. Ontzettend professioneel en veel fijne tips gekregen voor ons zoontje met eczeem. Dominique voelt heel goed aan waar je kindje behoefte aan heeft. Wij komen dan ook heel snel terug!
Dominique, bedankt voor deze fijne beleving!

Roxanne

Wat een super uitje was dit! Onze kleine meid heeft zichtbaar genoten van de massage en het floaten. De massage was dikke pret en bij het floaten ontspande ze volledig. Zo ontspannen dat ze de hele nacht erop heeft door geslapen ? wat een fijne sfeer in de babyspa, erg persoonlijk en kleinschalig. Er wordt de tijd genomen en de uitleg eromheen erg professioneel. Volgens mij uniek in het noorden! Zeker voor herhaling vatbaar!

Janet

Super leuke Sparkle sessie gehad met Ynte. De naam zegt het al… het was een heerlijkheid!! ? Ynte heeft genoten van de heerlijke massage, welke thuis ook goed te gebruiken is. En de vrijheid in het bad met bubbels was ook een succes! Echt een aanrader!

Anna

Contact

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de button hieronder.

Sparkle Groningen
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 554 712 10
groningen@sparklebabyspa.nl

 

Sparkle Friesland
Dijkstraat 13
8801 LR Franeker

06 214 779 98
franeker@sparklebabyspa.nl

× Whatsapp