Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Natuurlijke verzorging
voor jou en je baby

Kenkô

De geur van je baby is magisch. Niet voor niets vinden pas bevallen mama’s niets fijner dan ruiken aan (het hoofdje van) hun baby. Geen enkele geur zal je zo vertederen. Geen enkele geur wil je zo graag blijven ruiken.

De natuurlijke producten van Kenkô zijn geïnspireerd op deze prachtige periode, die je nooit meer gaat vergeten. De geurtonen van de producten zijn zacht en warm. Precies wat past bij de intieme, hechte band tussen mama en baby.

 

Sparkle ❤ Kenkô

Omdat zowel Kenkô als Sparkle het doel heeft om de periode rondom het krijgen van je kindje (nog) mooier, hechter en positiever te maken, kon een samenwerking bijna niet uitblijven. De natuurlijke ingrediënten en omarmende geuren gaven de doorslag.

De geuren met noten van poederig vanille en sandelhout, zijn te omschrijven als warm, teder en zacht.

Bij de babyproducten wordt gebruikt gemaakt van een zeer lage dosering hypoallergeen parfum, gemaakt vanuit etherische oliën en natuurlijke grondstoffen. Hierdoor is het product veilig te gebruiken en worden huidirritaties vermeden.

Ontdek de producten van Kenkô bij Sparkle

Het merk Kenkô is ontstaan vanuit de behoefte naar een natuurlijke verzorgingslijn voor mama en baby, waarbij geur een essentiële rol speelt. Geur speelt zo’n belangrijke rol, al in de zwangerschap, maar ook als je babytje net geboren is. De geur van je baby herken je uit duizenden (en andersom ook! Je baby herkent jou direct aan je geur).

Diezelfde geur speelt een rol in de hechting en aanmaak van oxytocine. Kenkô heeft dit oer gevoel vrij vertaald naar een heerlijke lijn, waarbij de geurtonen voor het mama- en babyproduct sterk aan elkaar verbonden zijn.

Gemaakt om de bijzondere band te koesteren en versterken.

Verzachtende badolie voor mama en baby

Met jojoba- en abrikozenpitolie voor een zachtere en gevoede huid

Crème wasgel voor mama en baby

Met havermout en abrikozenpitolie voor een rustigere en beschermde huid

Lichaamsolie voor mama en baby

Zachte lichaamsolie met abrikozen, jojobaolie en avocado

Crème wasgel voor mama's (to be)

Heerlijk om al tijdens je zwangerschap mee te douchen

Heerlijk voor jou en je baby, goed voor de wereld

Met de aankoop van je Kenkô product haal je niet alleen een superfijn product in huis voor jullie samen, maar steun je ook de stichting Mommaluv.

Een deel van de opbrengst van elk product gaat naar deze stichting. Mommaluv maakt een wezenlijk verschil voor moeders én baby’s in ontwikkelingslanden. De stichting helpt om in de eerste levensbehoeften te voorzien, om zo nieuwe mama’s en hun pasgeboren baby’s in Bolivia, Ecuador, Ghana, Kenia, Liberia, Oeganda, Suriname, Sri Lanka of Tanzania een goede start te kunnen geven.

De doosjes waarin de flesjes verpakt worden zijn gemaakt van landbouwafval. Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor papier en karton.

De flesjes zelf zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Sparkle baby spa logo

Sparkle Groningen
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
groningen@sparklebabyspa.nl

 

Sparkle Friesland
Dijkstraat 13
8801 LR Franeker

06 19657371
franeker@sparklebabyspa.nl

 

Sparkle Drenthe
Weerdingerstraat 42
7815 SC Emmen

06 55471210
info@sparklebabyspa.nl