Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Quality time in onze privé baby spa

Baby spa bij Heerenveen

Vanuit Heerenveen is het ongeveer een half uurtje rijden naar de prachtige baby spa in Franeker. Dit is dé place to be als het gaat om ontspanning, wellbeing en gezondheid. In een heerlijke, warme omgeving genieten jullie samen van de ontspanning en aandacht voor elkaar.

Baby’tjes kunnen al vanaf 2 weken oud bij ons terecht om te genieten van alle voordelen (zowel fysiek als mentaal) van babymassage en floaten.

Babymassage Sparkle Groningen

Plan je afspraak bij Sparkle baby spa

Sparkle Star

 • Babymassage en floaten
 • Eén baby
 • Privé, dus geen andere ouders in de spa
 • 69,50 euro

Sparkle Family & Friends

 • Babymassage en floaten (elk in een eigen babyjacuzzi)
 • Twee baby's, bijvoorbeeld als tweeling of samen met een vriendin, (schoon)zus of buurvrouw
 • Privé, dus geen andere ouders in de spa
 • 124,50 euro

Selecteer je keuze; kies de tijd en datum die jou uitkomt en vul vervolgens je gegevens in.

Als je een cadeaubon hebt met een code erop, kun je deze hier ook invullen (in de stap Overzicht van je afspraak, rechtsonderin). Heb je een cadeaubon zonder code en wil je een afspraak boeken? Klik dan hier.

Geen beschikbaarheid op het moment dat het jou uitkomt, last minute boeken of met meer baby’s komen?
Stuur ons gerust een mailtje of een appje (06 55 47 1210). We denken graag mee. Misschien kunnen we wat schuiven in de agenda en zo toch je afspraak plannen.

Je kunt natuurlijk ook kijken naar de beschikbaarheid van onze baby spa in Groningen.

Meer vragen? Misschien vind je het antwoord op onze FAQ (veelgestelde vragen) pagina.

Ik heb een cadeaubon. Hoe kan ik boeken?

Helaas is het (nog) niet mogelijk online in te boeken met je cadeaubon zonder code.
Heb je een cadeaubon met een code? Deze vul je in in de stap Overzicht van je afspraak.

We helpen je graag met inboeken via:

Geef je in je berichtje alvast aan dat je graag boekt voor baby spa Groningen en eventueel ook alvast welke datum of dag je voorkeur heeft.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan natuurlijk ook! 

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Het enige wat je zelf mee moet nemen is (extra) voeding en een schone luier voor je kleintje. Omdat de meeste baby’s na hun Spa sessie fijn in slaap vallen, is een lekkere pyjama of boxpakje voor je kindje ook altijd fijn.

Wij zorgen voor:

 • de neckfloat (veilig en gecertificeerd) met een schone hoes
 • een zwemluier
 • een zwembroekje
 • 100% natuurrubber badspeeltjes
 • een badcape
 • zachte hydrofielen
 • luxe voedende en pure Sparkle massageolie
 • een lekkere kop koffie of thee

Ontspannen in prachtige omgeving

Franeker is één van de mooiste Friese steden. Alleen de mooie, sfeervolle binnenstad is het ritje vanaf Heerenveen al waard. In een historisch pandje vind je onze baby spa. We hebben hier al honderden baby’tjes mogen verwelkomen en laten genieten van de combinatie van babymassage en floaten.

In onze privé baby spa komen ontspanning, wellbeing en beleving samen. Babymassage en floaten hebben een grote invloed op het welzijn en de ontwikkeling van je kindje. Door contact te maken met je kindje, zowel fysiek – tijdens de massage – als in mimiek en met je stem – tijdens het floaten – komen jullie nog dichter tot elkaar. Dit heeft een positief effect op de hechting van je kindje. 

Daarnaast heeft de baby spa positieve effecten op onder andere reflux, darmkrampjes, overstrekken, spierspanningen en obstipatie. 

Babyspa Franeker Friesland
Babymassage Groningen & Friesland
Baby Spa Friesland
Baby Spa Emmen

Vanuit Heerenveen naar Franeker

Rijd op de A32 richting Leeuwarden. Na ruim 23 kilometer volg je de 2 rijstroken richting Harlingen / Stiens / Leeuwarden. Je rijdt nu op de N31 die overgaat in de A31. Over de A31 rijd je richting Franeker.

Neem afslag 21 – Donrijp / Menaldum. Sla linksaf naar de Ryksstrjitwei. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Rypsterdyk. Neem vervolgens de 1e afslag naar de Rijksstraatweg en blijf hier 6,2 km doorrijden. De weg verandert – rotonde rechtdoor- in de de Leeuwarderweg. Vervolg je weg naar het Oud Kaatsveld. Sla rechtsaf naar de Dijkstraat en vervolg je weg naar de Zuiderkade. Hier kun je parkeren. 

 

Parkeren

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren op het parkeerterrein Sint Martiniplantsoen of aan de Zuiderkade. Dit is (beide) ongeveer 3 minuten lopen naar de baby spa.

  Contact

We’d love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.