Web Analytics Made Easy -
StatCounter

De Sparkle Baby Spa cadeaubon

Een unieke beleving cadeau

Het mooiste cadeau wat je ouders (to-be) en hun baby kunt geven is toch ontspanning, quality time en oprechte aandacht? Een sessie bij Sparkle Baby Spa is zowel voor de baby als de ouders een heerlijke ervaring.

Babymassage en floaten is niet alleen erg ontspannen, maar dragen beide bij aan de fysieke en mentale weerstand van de baby. Het ontspannen samenzijn, de aanrakingen van de massage en de onverdeelde aandacht versterken de band tussen ouder en kind. Daarnaast zijn de floating-foto’s ook té leuk voor het baby plakboek.  

 

Let op: kies ervoor om je bon voor Sparkle Groningen of Sparkle Franeker te kopen. Je kunt de bon alleen in de vestiging inleveren waarvoor de bon is gekocht.

Liever even contact?

Wil je een ander bedrag, een ander badspeeltje of een leuk pakketje maken voor een babyshower of als kraamcadeau? We denken graag met je mee. Neem even contact met ons op.

Reviews

Freek


Onze dochter heeft van de behandeling genoten en wij ook. Met veel aandacht, kennis, liefde, rust en oog voor detail heb je een super ervaring bij Baby Spa. We kunnen het iedereen aanraden en we gaan zelfs nog een keer weer.

Nieke


Een tijdje geleden met ons zoontje naar deze babyspa geweest. Het was heel erg fijn. Eerst een massage voor de kleine man en daarna floaten. Hij vond het heerlijk. Prachtig om te zien hoe hij genoot. Ook was de begeleiding top. Heel persoonlijk. En goede uitleg. Een beleving om niet meer te vergeten. We komen graag nog een keer terug.

Aritha


Na een paar miscommunicatie van beide kanten een hele goeie ervaring gehad echt super lieve mensen en een geweldige service wij komen zeker weer ❤️

Sebastiaan


Geweldige en leerzame(baby massage) ochtend/middag. Marije toont oprechte interesse en zorgt dat je je op je gemak voelt. Heerlijk om je kleintje te zien genieten in het water en de massage is echt ontspannend. Dit is een absolute aanrader voor alle jonge ouders en ook zeker voor herhaling vatbaar. Marije enorm bedankt. Thijmen heeft enorm genoten en was heerlijk ontspannen.

× Whatsapp