Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Ontspannen genieten bij dé baby spa van Fryslân

Baby spa Friesland

Bij Sparkle baby spa, in een prachtig oud pandje aan de Dijkstraat in het mooie centrum van Frentsjer (Franeker) vind je de ontspanning en quality time die jij en je kindje verdienen. Dit is dé plek waar ontspanning, bonding en gezondheid samenkomen. We hebben ons best gedaan om een warme, mooie, fijne en prikkelarme omgeving te creëren, waar we jullie met volle aandacht kunnen begeleiden tijdens de massage en floaten.

In onze baby spa genieten baby’s vanaf 2 weken, samen met hun ouders, van alle voordelen (zowel fysiek als mentaal) van babymassage en floaten.

Babymassage Sparkle Groningen

Plan je afspraak bij Sparkle Friesland

Je kunt kiezen uit twee type afspraken.

Sparkle Star

 • Babymassage en floaten
 • Eén baby
 • Privé, dus geen andere ouders in de spa 
 • 65 euro

Sparkle Family & Friends

 • Babymassage en floaten (elk in een eigen babyjacuzzi)
 • Twee baby’s, bijvoorbeeld als tweeling of samen met een vriendin, (schoon)zus of buurvrouw
 • Privé, dus geen andere ouders in de spa 
 • 115 euro

Selecteer jouw keuze; kies de tijd en datum die jou uitkomt en vul vervolgens je gegevens in.
Heb je een cadeaubon en wil je een afspraak boeken? Klik dan hier. 

Geen beschikbaarheid op het moment dat het jou uitkomt of last minute boeken?
Stuur ons gerust een mailtje of een appje (06 55 47 1210). Misschien kunnen we wat schuiven in de planning en zo direct je afspraak plannen.

Ik heb een cadeaubon. Hoe kan ik boeken?

Helaas is het (nog) niet mogelijk online in te boeken met je cadeaubon.

We helpen je graag met inboeken via:

Geef je in je berichtje alvast aan dat je graag boekt voor de baby spa in Franeker en eventueel ook alvast welke datum of dag je voorkeur heeft.

Wil je een cadeaubon kopen? Dat kan natuurlijk ook! 

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?
Het enige wat je zelf mee moet nemen is (extra) voeding en een schone luier voor je kleintje. Omdat de meeste baby’s na hun spa sessie fijn in slaap vallen, is een lekkere pyjama of boxpakje voor je kindje ook altijd fijn.

Wij zorgen voor:

 • de neckfloat (veilig en gecertificeerd) met een schone hoes
 • een zwemluier
 • een zwembroekje
 • 100% natuurrubber badspeeltjes
 • een badcape
 • zachte hydrofielen
 • luxe voedende en pure Sparkle massageolie
 • een lekkere kop koffie of thee
Meer vragen? Bekijk onze FAQ (veelgestelde vragen) pagina. Of stuur ons een Whatsappje: 06 11 28 5174 of mailtje.

Benieuwd hoe andere ouders Sparkle baby spa hebben ervaren? Lees het hier.

Ontspannen in één van de mooiste Friese steden

Als er één provincie veel met water heeft, moet het Friesland wel zijn. Met maar liefst 42% water is Friesland koploper van Nederland. Niet zo gek dus om daar van kleins af aan al van te kunnen genieten. Maar dan wel op een manier die juist voor de allerkleinsten niet alleen superfijn is, maar ook ontzettend veel voordelen heeft op het gebied van de ontwikkeling, gezondheid en groei. In het westen van Friesland, tussen Leeuwarden en Harlingen, vind je dé place to be: Sparkle baby spa Franeker. 

Hier genieten baby’s van de voordelen van hydrotherapie, ook wel floaten genoemd. In warm en gezuiverd water drijven kindjes, zonder chemicaliën of chloor. Bij Sparkle komen ontspanning, wellbeing en gezondheid samen. Daarom is Sparkle dé baby spa van Friesland.

Baby Spa Emmen

Route & parkeren

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Gelukkig zijn er op loopafstand diverse gratis parkeerplaatsen te vinden. Bijvoorbeeld de Blikbak, Wheme of Notaristuin. Dit is (allemaal) een kleine 5 minuutjes lopen naar de baby spa.

Routebeschrijving

Vanaf Doetinchem / Varsseveld

Rijd op de A18 vanuit Doetinchem richting Lichtenvoorde / Winterswijk. Vervolg naar de N18. Neem na Lievelde de afslaan en rechtaf naar de Grolsedijk, om vervolgens links af te slaan op de Gasteveldsdijk. Ga rechtsaf op de Groenloseweg (N319) en rijd door naar Winterswijk. Ga de volgende drie rotondes rechtdoor. Je rijdt nu op de Singelweg. Sla rechtsaf na de Vredensestraat, vervolg je weg naar de Zonnebrink en sla na 250 meter rechtsaf op de Willinkstraat. De Willinkstraat draait naar rechts en wordt de Wheme. Hier kun je gratis parkeren.

Vanaf Enschede / Haaksbergen

Pak vanaf Enschede de N18 richting Haaksbergen, Groenlo en Winterswijk. Volg na ruim 28 km de rechterrijstrook om de verbindingsweg N319 naar Groenlo/Winterswijk/Ruurlo/Zutphen te nemen. Sla rechtsaf naar de Winterswijkseweg (N319).  Ga de volgende drie rotondes rechtdoor. Je rijdt nu op de Singelweg. Sla rechtsaf na de Vredensestraat, vervolg je weg naar de Zonnebrink en sla na 250 meter rechtsaf op de Willinkstraat. De Willinkstraat draait naar rechts en wordt de Wheme. Hier kun je gratis parkeren.

Met het OV

Winterswijk heeft een station en is vanaf Arnhem en Zutphen te bereiken. Het station is ongeveer 5 tot 10 minuutjes lopen. Je loopt over de Spoorstraat tot de Wooldstraat. Daar ga je linksaf naar de Satinksplas. Vanaf hier loop zo je door naar de Bossesteeg. Hier vind je Sparkle baby spa.

Natuurlijk hebben we ruimte om je kinderwagen binnen te parkeren.

Contact

We'd love to stay in touch.

Dus heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons vooral een berichtje.

× Whatsapp